Antena Meniu Search
x

Corespondenţă Observator din Israel. Ţara Sfântă a fost bombardată cu obuze dinspre Siria - surse IDF

Război Israel - Hamas. Echipa Observator, Bianca Iacob şi Marian Tănase, a trăit o parte din teroarea celor aflaţi de patru zile în război. Ieri, în oraşul Ashkelon, din Israel a surprins mai mult atacuri ale teroriştilor Hamas. Acum se află în oraşul Aşdod şi vine cu ultimele informaţii. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 11.10.2023, 10:25

Vezi și

Au fost atacuri intense şi în noaptea de marţi spre miercuri, înspre şi dinspre Fâşia Gaza. Alarmele au sunat toată noaptea, mai ales în oraşele israeliene de lângă Gaza.

Sunt atacuri care vin în rafală, la intervale scurte de timp către oraşele israeliene. Nu au fost atacuri doar pe partea de sud, ci şi pe partea de nord - obuze lansate dinspre Siria spre Israel, potrivit unor surse din IDF. 

Au fost atacuri intense, au fost lovite mai multe ţinte în Fâşia Gaza şi sunt informaţii potrivit cărora, în aceste atacrui, a fost lovită casa comandanului Hamas, Mohammed Deif şi că rude ale acestuia ar fi fost surprinse în atac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Exclusiv Observator » Corespondenţă Observator din Israel. Ţara Sfântă a fost bombardată cu obuze dinspre Siria - surse IDF