Antena Meniu Search
x

13 morţi, 4 oameni în comă şi alţi 30 de răniţi, într-un autocar răsturant în Macedonia

Sunt 13 morţi, 4 oameni în comă şi alţi 30 de răniţi, într-un autocar răsturant în Macedonia de Nord, pe o autostradă la vest de capitala Skopje. Accidentul teribil a avut loc miercuri seara la 20 de km de capitală, în dreptul localităţii Laskartsi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.02.2019, 09:11

Sunt 13 morţi, 4 oameni în comă şi alţi 30 de răniţi, într-un autocar răsturant în Macedonia de Nord, pe o autostradă la vest de capitala Skopje. Accidentul teribil a avut loc miercuri seara la 20 de km de capitală, în dreptul localităţii Laskartsi, anunţă autorităţile macedonene, citate de agenţia Associated Press.

"Cel puţin 13 persoane au murit în accident, iar alte 30 au fost rănite", a declarat ministrul macedonean al Sănătăţii, Venko Filipce. El a spus că şapte dintre victime au murit la locul accidentului, iar şase la spitalele din Skopje. Alte patru victime sunt în stare critică, în comă, cu şanse reduse de supravieţuire.

Nu a fost făcută publică identitatea victimelor, dar ministrul Filipce a declarat că sunt persoane între 25 şi 30 de ani.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accidentul a avut loc pe o autostradă, în zona Laskartsi, la circa 20 de kilometri de oraşul Skopje. Autocarul a rupt balustrada dintre sensuri şi a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat.

Autorităţile macedonene încearcă să afle circumstanţele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » 13 morţi, 4 oameni în comă şi alţi 30 de răniţi, într-un autocar răsturant în Macedonia