Antena Meniu Search
x

31 de ani de închisoare pentru românul care şi-a răpit, sechestrat şi obligat soţia să se culce cu alţii pe bani, în Spania

31 de ani de închisoare pentru românul care şi-a răpit, sechestrat şi obligat soţia să se culce cu alţii pe bani, în Spania. Este pedeapsa pe care procuratura iberică o cere pentru tânărul de 25 de ani. Soţia luia avea doar 20 de ani când a fost abuzată.

Românul acuzat are 25 de ani
31 de ani de închisoare pentru românul care şi-a răpit, sechestrat şi obligat soţia să se culce cu alţii pe bani, în Spania - La Voz de Galicia

31 de ani de închisoare pentru românul care şi-a răpit, sechestrat şi obligat soţia să se culce cu alţii pe bani, în Spania. Este pedeapsa pe care procuratura iberică o cere pentru tânărul de 25 de ani. Soţia luia avea doar 20 de ani când a fost abuzată.

Programele de știri au fost deschise pe 3 noiembrie 2017 cu înregistrarea răpirii unei tinere, în faţa unui club din Lugo. Românca în vârstă de 20 de ani fuma lângă intrare când în faţa ei a oprit o maşină din care au coborât doi bărbaţi. Au luat-o pe sus, ea s-a luptat să scape, cei doi au forţat-o să intre în maşină după ce au lovit-o. Apoi autoturismul a dispărut.

Trei zile mai târziu după difuzarea imaginilor, tânăra a fost găsită pe stradă, rătăcind în jurul staţiei de autobuz de la Betanzos. A spus poliţiştilor că soțul ei și câțiva prieteni au răpit-o, bătând-o tot timpul și obligându-o să se prostitueze în mai multe bordeluri din provinciile La Coruña și Lugo. 

Tânăra a povestit că atunci când s-au văzut la ştiri, răpitorii ei s-au speriat şi au eliberat-o, după ce au ţinut-o cinci zile captivă. După alte trei zile, trei bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi de poliţia spaniolă. Printre ei şi soţul victimei, un român de 25 de ani.

Pe acelaşi subiect

El se căsătorise cu fata în 2016 şi imediat după aceea a obligat-o, lovind-o şi ameninţând-o pe ea şi rudele ei să se prostitueze. A dus-o într-un bordel din Lugo, de unde a răpit-o o dată în septembrie 2017, a bătut-o şi a terorizat-o până a promis că face orice îi cere el.

A eliberat-o doar ca să se ducă din nou la bordel, dar a răpit-o iar, nemulţumit că fată încercase să dispară de acolo.

Procesul românului va începe în februarie şi procurorul cere pentru el o pedeapsă de 31 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » 31 de ani de închisoare pentru românul care şi-a răpit, sechestrat şi obligat soţia să se culce cu alţii pe bani, în Spania