Antena Meniu Search
x

Video A rămas singur, blocat pe acoperiş şi înconjurat de ape. Un câine din Grecia aşteaptă cuminte să fie salvat. Dacă va mai fi

În Grecia, se rescrie tragedia. După ce a plouat fără oprire timp de trei zile, sate întregi au rămas izolate de restul lumii, iar multe dintre ele au dispărut pur şi simplu sub ape. Mulţi oameni au fost daţi dispăruţi, iar autorităţile sunt depăşite. În infernul apelor, a fost prins şi un căţel. 

de Monica Palade

la 07.09.2023, 13:11

Vezi și

Aflat în Metamórfosi, patrupedul a rămas izolat şi blocat pe acoperiş, după ce a încercat singur să se salveze. Nu se ştie încă ce s-a întâmplat cu oamenii lui. Dacă au reuşit să plece la timp sau au fost prinşi de ape. Cert este că de acolo nu mai poate să iasă singur. 

E băiat cuminte şi îşi aşteaptă salvarea

Înconjurat de ape şi cu privirea tristă, stă cuminte şi aşteaptă că poate cineva îl va salva şi pe el. A uitat şi de foame şi de sete şi promite în felul lui că va fi băiat cuminte, doar să mai primească o şansă.

Şi câţiva localnici din Metamórfosi împătăşesc aceeaşi dramă cu căţelul. Au rămas cu toţii izolaţi şi au căutat şi ei salvarea pe acoperişuri. Încearcă să se salveze unii pe alţii şi speră că vor fi ajutaţi cât mai repede până nu vor rămâne fără provizii sau apa va reuşi să le ia casele unde au căutat salvarea. 

De vină pentru toate nenorocirile este ciclonul Daniel, care a adus în câteva zile ploi cât pentru tot anul în Grecia, Turcia şi Bulgaria.  Inundaţii devastatoare au fost, azi-noapte, şi la Istanbul. Maşinile au fost măturate de puhoaiele de pe străzi, iar 1.700 de clădiri, inundate. Doi oameni şi-au pierdut viaţa aici, după ce au fost luaţi de viiturile care au lovit mai multe cartiere. Alte trei persoane au murit la graniţa cu Bulgaria, într-o staţiune plină de turişti, iar trei oameni sunt dispăruţi. Şi Bulgaria numără victimele furtunii: trei confirmate până acum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » A rămas singur, blocat pe acoperiş şi înconjurat de ape. Un câine din Grecia aşteaptă cuminte să fie salvat. Dacă va mai fi