Antena Meniu Search
x

A trăit 20 de ani în casă cu CADAVRUL FIULUI despre care credea că a părăsit-o! Povestea ÎNFIORĂTOARE a unei bătrâne uitate de cei dragi

O femeie rămasă fără vedere în urma unui accident tragic petrecut cu mulţi ani în urmă, îşi trăia ultimele zile rămase, singură, în casa în care locuia după moartea soţului său. A avut doi copii, unul a murit în 2003, la vârsta de 38 de ani, iar de celălalt nu mai ştia nimic, credea că o părăsise.

O femeie rămasă fără vedere în urma unui accident tragic petrecut cu mulţi ani în urmă, îşi trăia ultimele zile rămase, singură, în casa în care locuia după moartea soţului său. A avut doi copii, unul murise în 2003, la vârsta de 38 de ani, iar de celălalt nu mai ştia nimic, credea că o părăsise.

Vârsta începea să-şi spună tot mai mult cuvântul, iar boala era din ce în ce mai agresivă. 

Măcinată de boală, singurătate şi de bătrâneţe, cumnaţii Ritei Wolfensohn au decis că ar fi mai bine să o interneze într-un azil de bătrâni. 

Când au intrat în locuinţa femeii, Joseph Buchman şi Josette au avut un adevărat şoc, nemaivizitând-o de foarte multă vreme până atunci.

În casa femeii era un foca de infecţie, un pericol numai pentru câteva ore petrecute acolo, dar pentru ani la rând! Mormane de gunoi, haine murdare, vase nespălate de foarte mult timp, insecte mişunând, mâncare mucegăită, şobolani şi multe altele. Nu îşi închipuiau că cineva ar putea trăi acolo. 

Mirosul era extrem de greu de suportat, însă, după ce au reuşit să o interneze pe Rita, au decis să îi cureţe locuinţa.

Când au ajuns la etaj, rudele femeii au trăit clipe de groază, nevenindu-le să creadă ce au putut găsi într-o cameră retrasă: schelet "îmbrăcat" cu cămaşă, blugi şi sosete. Zăcea pe o saltea, pe podea. În secunda următoare, au chemat Poliţia.

După o anchetă amănunţită şi multe teste, autorităţile au ajuns la concluzia că scheletul aparţinea fiului său. Se pare că femeia nu ştia că băiatul său murise, şi încă în propria casă! Mirosul greu din casă şi mizeria au făcut ca orice urmă să fie pur şi simplu "ştearsă".

Rita a declarat poliţiştilor că, în tot acest timp, a trăit cu impresia că băiatul ei pur şi simplu o părăsise, lăsând-o pradă bolii, bătrâneţii şi gândurilor negre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » A trăit 20 de ani în casă cu CADAVRUL FIULUI despre care credea că a părăsit-o! Povestea ÎNFIORĂTOARE a unei bătrâne uitate de cei dragi