Antena Meniu Search
x

Emoţionant! A uitat de trei ori cine este, însă soţia îi aminteşte mereu de dragostea lor!

Povestea lor seamănă cu scenariul unui film! Jeff Ingram suferă de o amnezie rară, memoria sa ştergându-se complet. De fiecare dată, soţia sa luptă pentru a menţine vie iubirea lor

 În vârstă de 48 de ani, bărbatul suferă de o amnezie rară, numită „fugă disociativă”, iar pentru a-şi păstra amintirile apelează la un serviciu care înregistrează şi documentează poveştile oamenilor, pentru a nu fi pierdute niciodată, indiferent de ce se va întâmpla cu aceştia.

Când s-au cunoscut, Jeff i-a spus lui Penny, cea care avea să îi fie soţie, că boala îl poate lua de lângă familie. Asta nu avea să schimbe sentimentele tinerei de atunci. "Ţi-am spus că eu voi fi memoria ta", spune Penny.

Bărbatul a experimentat trei crize amnezice până acum: în 1994, 2006 şi 2007. Penny îi aminteşte acum de cel de-al doilea atac: "Ne-am trezit împreună în dimineaţa aceea, ne-am luat La revedere şi tu ai plecat pe autostradă, către serviciu. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de acolo, pentru că tu ai ajuns în Denver. Înnebunisem atunci".

Primul instinct a fost să meargă la televiziunea naţională unde a cerut Americii să îl ajute. Nu-şi amintea dacă a mai fost vreodată în Denver sau dacă acela era oraşul său natal. Nu ştia cine este, ce caută acolo, dacă are pe cineva, cum a ajuns acolo, absolut nimic. După ce a apărut la televizor, tocmai din încercarea oamenilor de a-l ajuta, Penny l-a văzut şi a sunat la poliţia oraşului, unde se afla Jeff.

Greul abia începea! Femeia trebuia să îi explice totul, cum s-au cunoscut, căsătoria, învăţându-l practic să o iubească din nou. Cel mai mare regret al lui este că a uitat toată nunta, dar Penny îl linişteşte spunându-i că vor face una nouă, ca să aibă şi el amintirea aceasta.

"Pentru tine este cel mai greu, tu ai amintirile şi durerile provocate de ele. Eu nu am nimic", spune Jeff soţiei sale care se gândeşte mereu că îl poate pierde pentru totdeauna...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Emoţionant! A uitat de trei ori cine este, însă soţia îi aminteşte mereu de dragostea lor!