Antena Meniu Search
x

ABOMINABIL! O mamă și-a băgat copiii, de 1 an și 2 ani, în CUPTOR și i-a ars de vii. Motivul e halucinant (FOTO, VIDEO)

O crimă abominabilă a șocat Statele Unite! O mamă și-a băgat copiii, de 1 an și 2 ani, în cuptor și i-a ars de vii.

O crimă abominabilă a șocat Statele Unite! O mamă și-a băgat copiii, de 1 an și 2 ani, în cuptor și i-a ars de vii.

Potrivit Daily Mail, Lamora Williams, de 24 de ani, din Atlanta (Georgia), şi-a băgat doi dintre cei patru copii pe care îi avea, pe Keyante Penn(2 ani) şi pe Ja'karter Penn (un an), într-un cuptor, după care a dat drumul la foc, aceștia arzând de vii.

Crima s-a petrecut săptămâna trecută, după ce femeia fusese concediată și se plângea că nu mai poate avea grijă de cei doi copilași.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a anunțat că pe trupurile neînsufleţite ale copiilor existau urme de arsuri foarte grave, semn că micuţii au suferit enorm până să-și găsească sfârșitul.

Daily Mail notează că Lamora Williams ar suferi de probleme psihice nediagnosticate, cauzate de moartea tatălui său pe când aceasta avea doar 19 ani şi de faptul că a crescut aproape singură patru copii.

O femeie din SUA si-a ucis copiii, bagandu-i în cuptor

Foto: Lamora Williams, mama ucigașă

În momentul producerii tragediei, în locuința acesteia mai era un băiat, de trei ani, însă acesta a scăpat nevătămat. Fata mai mare a femeii, în vârstă de 6 ani, se afla în grija familiei în momentul cumplitei crime.

Foto: Tatăl copiilor, cu Keyante Penn (dreapta) și celălalt fiu, de trei ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » ABOMINABIL! O mamă și-a băgat copiii, de 1 an și 2 ani, în CUPTOR și i-a ars de vii. Motivul e halucinant (FOTO, VIDEO)