Antena Meniu Search
x

ABOMINABIL. Adolescente SACRIFICATE în numele lui Satan! Fetele au fost VIOLATE, BĂTUTE cu bâta şi tăiate cu maceta (VIDEO ŞOCANT)

Opt persoane, între care mai mulţi elevi adolescenţi, au fost ucişi luna trecută, ca parte a mai multor ritualuri satanice! Potrivit anchetatorilor, victimele au fost violate, bătute cu bâta de baseball şi tăiate cu macetele.

Opt persoane, între care mai mulţi elevi adolescenţi, au fost ucişi luna trecută, ca parte a mai multor ritualuri satanice! Potrivit anchetatorilor, victimele au fost violate, bătute cu bâta de baseball şi tăiate cu macetele.

Potrivit The Independent, crimele au avut loc pe teritoriul SUA, în ultima lună, şi au fost comise de Mara Salvatrucha, cunoscută şi sub numele de MS-13, cea mai de temut bandă americană, după cum a caracterizat-o guvernul Statelor Unite.

Printre victime se află o fată în vârstă de 15 ani, ucisă în Houston, Texas, şi două prietene ale acesteia, cu vârste de 15 şi, respectiv, 16 ani, omorâte în New York. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de a le ucide, fetele au fost violate, bătute cu bâta de baseball şi tăiate cu maceta!

Presa din America scrie că gruparea MS-13 este lider intercontinental la traficul de droguri, arme, carne vie şi spălare de bani. 

Faima grupării creşte continuu, dobândind un statut de cult în cadrul subculturii americane de cartier, specialiştii estimând că, la fiecare membru MS-13 arestat, apar în medie 4-5 noi doritori să intre în rândurile acestei grupări, fascinaţi fără doar şi poate de aureola de invincibilitate a acestei "mega-găşti". 

În fond, conform studiilor şi estimărilor specialiştilor, statutul de membru MS-13 este cel mai "cool" atribut pentru mulţi adolescenţi latinos care trăiesc în zona gri a societăţii americane.

Iniţial, băieţii din MS-13 s-au erijat în rolul de protectori ai conaţionalilor salvadorieni, atacaţi frecvent de găştile negrilor, mexicanilor şi chinezilor care deţineau pe atunci puterea în lumea interlopă din Los Angeles. 

Cruzimea şi duritatea salvadorienilor i-au propulsat relativ repede spre mult-râvnitul statut de lideri ai underground-ului infracţional californian. Spre deosebire de rivalii lor de pe teritoriul american, salvadorienii aveau alte standarde ale cruzimii. 

Majoritatea membrilor din Mara Salvatrucha sunt uşor de recunoscut pe baza tatuajelor simbolice care-i acoperă din cap până în picioare, inclusiv pe faţă. Cele mai des întâlnite tatuaje includ iniţialele MS, sau Salvatrucha, precum şi Capul Diavolului, care semnifică salutul şi semnul lor de recunoaştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ABOMINABIL. Adolescente SACRIFICATE în numele lui Satan! Fetele au fost VIOLATE, BĂTUTE cu bâta şi tăiate cu maceta (VIDEO ŞOCANT)