Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actorul Ron Ely, celebru pentru rolul din "Tarzan", a murit la vârsta de 86 de ani

Actorul american Ron Ely, cunoscut mai ales pentru rolul lui de Tarzan din serialul de televiziune cu același nume din anii 1960, a murit la vârsta de 86 de ani, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 10:47

Ron Ely a murit la 86 de ani Ron Ely a murit la 86 de ani - Profimedia

"Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată - iar eu mi-am pierdut tatăl", a declarat fiica actorului, Kirsten Casale Ely, într-o postare pe Instagram. Tarzan a fost difuzat inițial pe rețeaua de televiziune NBC din 1966 până în 1968, timp în care actorul și-a rupt mai multe oase și s-a raportat că a fost atacat de animale în timp ce își făcea propriile cascadorii.

După ce s-a retras din actorie în 2001, Ely a devenit autor și a publicat două romane polițiste. El s-a întors pentru scurt timp la actorie pentru filmul Expecting Amish, în 2014, unde a jucat rolul unui bătrân Amish.

În anii 1980, a apărut în alte programe de televiziune de succes, printre care comedia The Love Boat, a cărei acțiune se desfășoară pe un vas de croazieră, precum și în Wonder Woman, alături de vedeta Lynda Carter.

Articolul continuă după reclamă

Cine a fost Ron Ely

Pe acelaşi subiect

Născut în Texas în 1938, Ely s-a căsătorit cu iubita sa din liceu în 1959, înainte de a divorța doi ani mai târziu. A fost, de asemenea, cunoscut pentru găzduirea concursului Miss America la începutul anilor 1980, unde a cunoscut-o pe cea de-a doua soție a sa, Valerie Lundeen, cu care a avut trei copii.

Starul din Tarzan a murit la locuința sa din Los Alamos din Santa Barbara, California, pe 29 septembrie, relatează Mediafax.

Anunțând moartea actorului într-o postare pe Instagram, miercuri, fiica sa a spus: "Tatăl meu a fost un om pe care oamenii l-au numit un erou. A fost actor, scriitor, antrenor, mentor, om de familie și lider". Ea a adăugat: "Eu l-am cunoscut ca tată - și ce onoare trimisă din cer a fost asta. Pentru mine, el a atârnat luna".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Ştiri externe » Actorul Ron Ely, celebru pentru rolul din "Tarzan", a murit la vârsta de 86 de ani