Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dezvăluirile făcute de Al Pacino într-un interviu. Nimeni nu i-a cerut niciodată să fie cu adevărat naş. Ce regretă cel mai mult actorul

Naşul nu a fost niciodată naş. Este mărturisirea lui Al Pacino, însuşi Michael Corleone din celebrul film. În cel mai nou interviu dat de starul care a scris istorie, acesta a mărturisit că, în cei 84 de ani de viaţă, nimeni nu i-a cerut să fie cu adevărat naş. În acelaşi interviu, legendarul actor a vorbit şi despre noua sa biografie - Sonny Boy.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 17:47

Dezvăluirile făcute de Al Pacino într-un interviu. Nimeni nu ia cerut niciodată să fie cu adevărat naş. Ce regretă cel mai mult actorul Dezvăluirile făcute de Al Pacino într-un interviu. Nimeni nu ia cerut niciodată să fie cu adevărat naş. Ce regretă cel mai mult actorul - Profimedia

Aceasta este dedicată fiului său în vârstă de un an şi jumătate, iar marele actor spune că a fost convins de familie să o scrie pentru ca acesta să cunoască povestea adevărată a tatălui său.

O altă mărturisire surprinzătoare făcută de actor este că, după o carieră de aproape şase decenii în industria filmului şi numeroase roluri legendare, este dezamăgit că nu i-a fost acordată o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood.

Regretele lui Al Pacino

Articolul continuă după reclamă

Al Pacino a declarat într-un interviu recent că rolul din „Scarface” este cel pentru care și-ar fi dorit cel mai mult să primească un premiu Oscar, scrie Deadline. Actorul își promovează în această perioadă cartea „Sonny Boy”, în Marea Britanie, și, cu această ocazie, și-a amintit diverse momente din cariera sa, scrie Mediafax.

Deși a avut un parcurs profesional plin, Pacino a menționat că interpretarea din filmul regizat de Brian De Palma a fost subapreciată de critici și de Academia Americană de Film, pelicula neprimind vreo nominalizare.

În emisiunea BBC Today, actorul a spus: "Mi-ar fi plăcut măcar să fiu nominalizat pentru acel rol". Interpretarea lui Tony Montana în „Scarface” a rămas una dintre cele mai iconice din cinematografie, fiind asociată cu celebra replică „Say hello to my little friend” („Salută-l pe micul meu prieten”).

Deși nu a câștigat Oscarul pentru acest rol, Pacino a primit mult râvnitul trofeu abia zece ani mai târziu, pentru rolul din „Scent of a Woman”, iar pe parcursul carierei a fost nominalizat de alte șapte ori, inclusiv pentru primele două filme din seria „Nașul”.

Pacino a vorbit, de asemenea, și despre experiențele avute pe platourile de filmare a „Nașul”, recunoscând că, la un moment dat, aproape că că era să fie eliminat din distribuția seriei se succes.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Entertainment » Dezvăluirile făcute de Al Pacino într-un interviu. Nimeni nu i-a cerut niciodată să fie cu adevărat naş. Ce regretă cel mai mult actorul