Antena Meniu Search
x

Un adolescent a devenit milionar peste noapte. Banca i-a pus în cont aproape 9 milioane de lire sterline

Un adolescent a devenit milionar peste noapte. Banca i-a pus în cont aproape 9 milioane de lire sterline, iar el şi-a sunat imediat mama şi i-a spus că vrea să îşi cumpere un Porsche.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.02.2019, 09:53

Un adolescent a devenit milionar peste noapte. Banca i-a pus în cont aproape 9 milioane de lire sterline, iar el şi-a sunat imediat mama şi i-a spus că vrea să îşi cumpere un Porsche.

Un adolescent a devenit milionar peste noapte, după ce s-a dus la bancă şi a depus un cec pe care-l primise de la bunica lui. Banca i-a băgat în cont de 1.000 de ori valoarea cecului.

Dane Gillespie, din Belfast, s-a trezit miercuri dimineață şi a descoperit 8,9 milioane de lire în contul său de la Nationwide, scrie Daily Mail.

Adolescentul de 18 ani a verificat contul la sfatul mamei sale, care l-a pus să verifice dacă fuseseră transferate cele 8.900 de lire sterline de pe un cec eliberat bunicii lui de o societate imobiliară. Dane a sunat-o pe mama lui şi i-a spus că se duce să îşi comande un Porsche.

Pe acelaşi subiect

"Am avut un şoc şi mi-a luat ceva să reaizeze ce se întâmplă. I-am spus că nu poate face aşa ceva, nu sunt banii noştri, e o greşeală.", a declarat mama adolescentului, Caroline, citată de Belfast Live. După câteva ore în care familia tânărului a fost complet npucită, Dane a mai verificat odată contul.

Spre dezamăgirea lui, banii fuseseră luaţi de acolo şi mai avea doar cele 8.900 de lire depuse de el cu o zi înainte. Tânărul a fost milionar doar pentru câteva ore, înainte ca contul său să revină la normal.

Un purtător de cuvânt al Nationwide a declarat pentru Mail Online că Dane ar trebui să "aștepte puțin mai mult să cumpere Porsche-ul pe care îl vrea." Dane oricum nu ar fi putut să cheltuiască banii adăugați în mod eronat: "Clientul a plătit cecul la sucursală și, din păcate, suma greșită a fost introdusă în baza de date. Eroarea a fost observată imediat și balanța a fost corectată în câteva minute."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un adolescent a devenit milionar peste noapte. Banca i-a pus în cont aproape 9 milioane de lire sterline