Antena Meniu Search
x

Noi imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România (video)

Noi imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România. Pompierii din Alba Iulia sunt depăşiţi numeric şi au cerut ajutor la Sibiu şi Sebeş.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.02.2019, 09:53

Noi imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România. Pompierii din Alba Iulia sunt depăşiţi numeric şi au cerut ajutor la Sibiu şi Sebeş.

Au fost mai multe explozii la Alba Iulia. O fabrică de condimente arde din temelii, după ce a sărit în aer. Imaginile filmate la faţa locului sunt teribile, iar pompierii au fost nevoiţi să ceară ajutpr colegilor din alte oraşe.

Cea mai mare fabrică de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.

Flăcările au zeci de metri înălțime și pompierii nu prea au ce să facă. Este cel mai grav incendiu petrecut vreodată în Alba Iulia.

Pe acelaşi subiect

Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de pe Str. Calea Ciugudului municipiul Alba-Iulia." a anunțat ISU Alba.

Mai multe camioane care erau încărcate şi parcate în curtea fabricii s-au făcut scrum. Conform alba24.ro, care citează ISU, nu s-au înregistrat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România (video)