Antena Meniu Search
x

Adolescent român bătut de colegi, în Italia, cu pumnii şi picioarele. Mama lui a văzut totul pe Facebook

Un adolescent român a fost bătut la şcoală de colegi, în Italia. Mama lui a văzut totul pe Facebook şi s-a îngrozit. Băiatul de 17 ani n-a avut curaj să povestească despre abuzurile la care a fost supus în şcoală.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 07:50

Românul are 17 ani
Adolescent român bătutde colegi, în Italia, cu pumnii şi picioarele. Mama lui a văzut totul pe Facebook - Il resto del carlino

Un adolescent român a fost bătut la şcoală de colegi, în Italia. Mama lui a văzut totul pe Facebook şi s-a îngrozit. Băiatul de 17 ani n-a avut curaj să povestească despre abuzurile la care a fost supus în şcoală.

Un adolescent român de 17 ani din Jesi, Ancona, a fost bătut de doi colegi italieni cu picioarele și pumnii. Totul a fost filmat de un alt coleg şi filmuleţul a început să circule pe Facebook, însoţit de comentarii umilitoare la adresa băiatului. 

Mama băiatului a văzut filmul întâmplător şi a alerat imediat poliţia italiană, care i-a identificat pe agresori, iar aceştia acum dosar penal.

Altercația a început în momentul în care, pe o discuție într-un grup de whatsapp al colegilor, unul dintre ei i-ar fi scris "Sei uno sporco romeno" (eşti o mizerie de român), folosind însă telefonul unui prieten, scrie Il Resto del Carlino. Românul a fost apoi acostat de doi colegi italieni într-un parc din oraş, iar după un schimb de replici mai nervoase cei doi italieni au tăbărât pe băiat.

Pe acelaşi subiect

Mai mulţi colegi erau martori în momentul în care adolescentul român a fost lovit cu pumnii şi călcat în picioare, iar unul dintre ei a filmat totul. Pe video se aud şi glasurile unor fete.

Românul nu a povestit nimic acasă, dar mama lui a văzut accidental filmare postată pe Facebook, la câteva luni după incident. Fiul ei fusese lovit sălbatic la începutul anului şcolar.

Ancheta e deja încheiată de carabinieri, scrie sursa citată, iar procesul urmează să înceapă curând. Asta după ce unul dintre cei doi adolescenţi italieni acuzaţi a cerut să fie din nou audiat, pentru aşi prezenta versiunea privind toată bătaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Adolescent român bătut de colegi, în Italia, cu pumnii şi picioarele. Mama lui a văzut totul pe Facebook