Antena Meniu Search
x

Şofer român mort în Suedia, într-un impact înfiorător cu un camion

Un român în vârstă de 40 de ani, din Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un înfiorător impact cu un camion, în Suedia. Accidentul mortal a avut loc pe autostrada E 86, în Burlöv şi s-a produs după ce şoferul român, care se afla la volanul unui microbuz, a lovit devastator partea din spate a unui TIR.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.02.2019, 13:39

Un român în vârstă de 40 de ani, din Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un înfiorător impact cu un camion, în Suedia.

Accidentul mortal a avut loc pe autostrada E 86, în Burlöv şi s-a produs după ce şoferul român, care se afla la volanul unui microbuz, a lovit devastator partea din spate a unui camion.

Român mort în Suedia, într-un înfiorător impact cu un TIR

Un şofer român, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui microbuz, a lovit devastator partea din spate a unui camion, cabina şoferului fiind strivită complet în urma impactului.

Poliția, serviciile de urgență și trei ambulanțe au ajuns la locul accidentului, traficul fiind complet blocat. Şoferul român a fost scos prin partea din spate a cabinei şoferului, în stare deosebit de gravă, decedând ulterior, în ciuda tuturor eforturilor medicilor.

Şoferul decedat în accident este un bărbat de 40 de ani, din Botoșani, tatăl unui băiat de 13 ani şi patronul unei firme de construcţii din Suedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şofer român mort în Suedia, într-un impact înfiorător cu un camion