Antena Meniu Search
x

Atentate în lanț în Afganistan! 32 de oameni au fost uciși și 130 răniți după ce o bombă a fost detonată în timpul unui protest. Alte trei explozii au avut loc lângă școli

Treizeci și doi de oameni au fost uciși și 130 răniți după ce o bombă a fost detonată în timpul unui protest, la Nangarhar, în estul Afganistanului.

Atentat terorist in Afganistan

Treizeci și doi de oameni au fost uciși și 130 răniți după ce o bombă a fost detonată în timpul unui protest, la Nangarhar, în estul Afganistanului.

Attahullah Khogyani, purtătorul de cuvânt al guvernatorului regiunii, a declarat că aproximativ 400 de oameni s-au strâns pentru a protesta față de un comandant al poliție locale.

Un bărbat care avea o vestă plină de explozivi s-a detonat în mijlocul oamenilor, ucigând 32 de civili și rănind alți 130.

Potrivit lui Khogyani, alte trei explozii s-au produs, marți, în Nangarhar, în apropierea unor școli.

Prima bombă a fost detonată lângă o școală din capitala provinciei, Jalalabad. Un elev a fost ucis și alți patru răniți.

Acea explozie a fost urmată de alte două, tot în apropierea unor școli, în districtul Behsud.

Președintele Afganistanului, Ashraf Ghani, a condamnat cu veghemență aceste atacuri.

“Atacurile împotriva civililor, a moscheelor, a femeilor și copiilor reprezintă crime împotriva umanității”, a declarat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atentate în lanț în Afganistan! 32 de oameni au fost uciși și 130 răniți după ce o bombă a fost detonată în timpul unui protest. Alte trei explozii au avut loc lângă școli