Antena Meniu Search
x

Alertă cu bombă la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat

Alertă cu bombă la Palatul Holyrood, reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a din Scoția. Poliția anunță că un bărbat a fost arestat, după ce a fost descoperit un colet suspect.

de Redactia Observator

la 24.03.2021 , 18:31

Alertă cu bombă la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat - Hepta

Autorităţile au fost chemate către ora locală 20.50 la palatul reginei, la Edinburgh, în urma semnalării unui colet suspect, care a fost ”neutralizat” de o echipă de deminare, a precizat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat, a anunţat purtătorul de cuvânt, precizând că nu a existat vreo ”ameninţare” la adresa publicului şi că o anchetă vizând stabilirea circumstanţelor incidentului continuă, scrie news.ro.

Atracție turistică

Articolul continuă după reclamă

Situat în centrul Edinburghului, Palatul Holyrood, una dintre principalele atracţii turistice din Scoţia, este închis vizitatorilor din cauza pandemiei covid-19. Elisabeta a II-a stă la palat în cursul unor angajamente oficiale în această provincie din nordul Regatului Unit. 

Recent, regina Elisabeta a II-a a trimis flori şi un mesaj la spitalul unde a fost operat prinţul Philip.  Mesajul a fost adresat spitalului cu ocazia National Day of Reflection, o iniţiativă britanică pentru a-i omagia pe cei decedaţi din cauza coronavirusului, la un an după primul lockdown din Marea Britanie.

Un minut de reculegere a fost ţinut în toată ţara, cea mai îndoliată din Europa, cu 126.000 de victime ale Covid-19. "În timp ce aşteptăm împreună cu nerăbdare un viitor mai luminos, astăzi ne gândim la durerea şi pierderea atâtor oameni şi familii care continuă să sufere. Aducem omagiu devotamentului nemăsurat celor care ne-au susţinut pe tot parcursul anului", este mesajul reginei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Stiri externe » Alertă cu bombă la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat