Antena Meniu Search
x

Artistul Kevin Clark, celebru pentru apariţia în pelicula "School of Rock", a murit la 32 de ani, lovit de o maşină când se plimba cu bicicleta

Artistul Kevin Clark, celebru în special graţie apariţiei în pelicula "School of Rock", a murit la 32 de ani, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se plimba cu bicicleta.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.05.2021, 12:06

Kevin Clark a murit într-un spital din Chicago
Kevin Clark a jucat alături de Jack Black în "School of Rock" - Mirror Online, Instagram Jack Black
  • Artistul Kevin Clark a murit în Chicago.

Tragedia s-a petrecut în Chicago. Artistul se plimba cu bicicleta prin Avondale, în momentul în care a fost lovit de o maşină Hyundai Sonata condusă de o tânără de numai 20 de ani.

Conform Mirror Online, Kevin Clark a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au pronunţat decesul artistului la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Kevin Clark a început să cânte la tobe de la vârsta de trei ani. A fost considerat un talent înnăscut, însă a început să ia lecţii la nivel profesionist abia când a intrat în clasa a V-a. Talentul său i-a asigurat apariţia în pelicula "School of Rock", film în care joacă alături de Jack Black şi Joan Cusack.

Jack Black, mesaj tulburător după dispariţia lui Kevin Clark

De altfel, Jack Black a fost una dintre primele persoane care au transmis un mesaj de condoleanţe precizând că "este o veste devastatoare. Kevin s-a dus dintre noi. Mult prea devreme. Era un suflet minunat şi am adunat împreună numeroase amintiri deosebite. Trimit susţinerea mea către familia îndoliată şi întreaga comunitate care a stat la baza succesului School of Rock".

Kevin Clark nu a mai jucat în alt film în afară de "School of Rock", preferând să-şi continue cariera de percuţionist. A susţinut numeroase concerte ca percuţionist şi a pus bazele unor trupe artistice precum "Third Estate" sau "Jessie Bess and the Intentions".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Artistul Kevin Clark, celebru pentru apariţia în pelicula "School of Rock", a murit la 32 de ani, lovit de o maşină când se plimba cu bicicleta