Antena Meniu Search
x

Asta chiar e tare! Ursul care mănâncă la masă şi e cavaler de onoare la nuntă

Cel mai bun animal de companie pentru un american nu este un câine. Nici vreo pisică sau vreun papagal. Un urs grizzly, de 460 de kilograme, este cel mai bun prieten al lui Casey Anderson, de la National Geographic Wild.

Ursul Brutus, care acum are 11 ani şi 460 de kilograme, a fost salvat de Casey Anderson. Brutus s-a născut la o grădină zoologică din Idaho, iar mama s-a l-a respins.

L-a salvat de la eutanasiere

Avea doar două săptămâni şi era prea mic pentru a fi eliberat în natură, astfel că urma să fie eutanasiat.

Casey Anderson, care prezintă o emisiune la National Geographic Wild, este mare iubitor de animale şi de urşi în special aşa că l-a adoptat pe Brutus şi l-a salvat de la moarte.

În 2003, Brutus era mare cât două palme şi cântărea cât o pisică! Acum, ursul grizzly are 11 ani şi 460 de kilograme!

Mai înalt decât Shaquille O’Neal cu 15 centimetri

„Când se ridică în două labe, este mai înalt decât Shaquille O’Neal cu 15 centimetri!”, spune Casey. Iar O’Neal măsoară 2,16 metri!

Brutus are nevoie de peste 20.000 de calorii pe zi. Cel mai mult îi place când vine ziua sa de naştere. Casey îi pregăteşte întotdeauna un tort mare, doar pentru el.

Pe care ursul îl devorează cu pofta cu care animalele care nu sunt în captivitatea îşi devorează prada!

Brutus e cuminte ca o pisică mai mare! Nu atacă oamenii, stă la mângâiat, iar cel mai mult îi place să fie scărpinat pe spate.

Stă la masă cu familia

Participă chiar şi la petrecerile familiei. „De ziua Recunoştinţei poate sta şi el la masă cu noi. De obicei, are un curcan întreg doar pentru el”, spune Casey Anderson. Bineînţeles, curcanul reprezintă doar un aperitiv.

Brutus e cel mai bun prieten al lui Casey Anderson. Iar pentru a-l răsplăti că l-a salvat de la eutanasiere a făcut un gest unic.

Casey Anderson şi-a cunoscut soţia, pe Miss Pile, pe platourile de filmare ale „Pretty Ugly People”, în care a jucat alături de ursul Brutus!

Primul urs din lume care a fost cavaler de onoare la nuntă!

„Îi datorez lui Brutus faptul că m-a prezentat soţiei mele. El mi-a schimbat viaţa, este un urs extrem de bun şi de iubitor, niciodată nu a fost agresiv cu oamenii”, a spus Casey.

Atât de apropiaţi sunt Casey şi Brutus încât ursul a fost cavaler de onoare la nuntă!

Casey Anderson nici nu concepe viaţa fără Brutus. Nici nu are vreun motiv să se îngrijoreze. Ursul nu are de gând să plece undeva, iar viaţa lui este lungă.

„Urşii grizzly trăiesc aproximativ 40 de ani în captivitate, aşa că vom îmbătrâni împreună. Sunt foarte încântat că îmi pot petrece restul vieţii alături de cel mai bun prieten al meu, Brutus”, spune Cassey, care are 37 de ani. 

Foto: dailymail.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Asta chiar e tare! Ursul care mănâncă la masă şi e cavaler de onoare la nuntă