Antena Meniu Search
x

Doi tineri care au ucis trei oameni și rănit alți 7, în timpul unui atac armat în New Orleans, sunt în continuare căutați de polițiști

Poliția americană continuă căutările, duminică, a doi tineri, care au deschis focul în faţa unui centru comercial din New Orleans, sâmbătă noapte, omorând trei persoane şi rănind alte şapte.

Poliția americană continuă căutările, duminică, a doi tineri, care au deschis focul în faţa unui centru comercial din New Orleans, sâmbătă noapte, omorând trei persoane şi rănind alte şapte.

Doi bărbaţi au deschis focul asupra unei mulţimi adunate sâmbătă seara în faţa unui centru comercial din New Orleans, conform poliţiei.

Atac armat in New Orleans, SUA

Şeful poliţiei, Michael Harrison, a declarat în faţa reporterilor că cei doi suspecţi ar fi avut o puşcă şi un pistol. Ei au tras la întâmplare în mulţime şi au împușcat zece persoane.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a găsit trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, care au murit pe loc. Alte şapte persoane rănite, cinci bărbaţi şi două femei, au fost transportate la două spitale separate. Patru dintre ele au fost transportate în vehicule private, iar trei cu o ambulanţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Harrison a declarat că una dintre persoane a fost operată şi se află în stare critică; celelalte şase sunt în situaţii diferite, dar în niciunul din cazuri nu este viaţa pusă în pericol.

"O asemenea violenţă nu îşi are locul în New Orleans. Vorbesc în numele tuturor atunci când spun că suntem dezgustaţi, înfuriaţi şi ne-am săturat. Încă trei vieţi pierdute. Este inacceptabil”, a declarat primarul orașului New Orleans, LaToya Cantrell.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi tineri care au ucis trei oameni și rănit alți 7, în timpul unui atac armat în New Orleans, sunt în continuare căutați de polițiști