Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi fluturi? Pot aduce bucurie, dar aduc şi prevestiri sumbre

Ce înseamnă când visezi fluturi? Ne apar frecvent în somn, prevestind atât bucurii, cât şi necazuri. Ca şi în viaţa reală, un fluture ne poate da starea de bunădispoziţie şi în vis, dar ne pot avertiza şi asupra unui viitor sumbru.

Fluture în zbor, în natură
Visele în care apar fluturi pot simboliza atât fericire, cât şi necaz - Pixabay

Ce înseamnă când visezi fluturi? Ne apar frecvent în somn, prevestind atât bucurii, cât şi necazuri. Ca şi în viaţa reală, un fluture ne poate da starea de bunădispoziţie şi în vis, dar ne pot avertiza şi asupra unui viitor sumbru.

Creaturi viu colorate, fluturii sunt o apariţie plăcută pentru oameni, aşa că nu e de mirare că multe vise au o însemnătate benefică. Pot prevesti însă şi ceva rău.

Ce înseamnă când visezi fluturi

Fluturele în vis înseamnă longevitate, creativitate, dragoste, bucurie și spiritualitate. Poate anunţa o schimbare, un nou mod de a gândi, o importantă transformare în viaţa voastră. Fluturi în vis pot confirma că schimbarea este în curs de desfășurare sau că s-a produs deja o modificare într-un anumit domeniu care vă priveşte. 

Pe acelaşi subiect

Fluturii pot însemna stabilitate, nevoia de a vă echilibra şi de a vă reaşeza planurile, atunci când sunteţi mai ales într-o perioadă dificilă, când vă este greu să vă găsiţi o direcţie.

Fluturi în vis, căsnicie lungă

Dacă în vis apar doi fluturi, ei simbolizează romantism şi o căsnicie lungă şi fericită, ceea ce înseamnă că voi şi partenerul ori partenera de cuplu vă înţelegeţi bine şi aveţi şansa unui viitor frumos împreună.

Mai mulţi fluturi în vis simbolizează acceptarea, inspiraţia şi libertatea de a fi cine sunteţi.

Fluture în vis: superficialitate, nerealizare

Dacă visaţi că prindeţi sau omorâţi un fluture, înseamnă că sunteţi prea superficiali. Poate fi, de asemenea, un semnal că sunteţi prea posesivi şi ar trebui să vă schimbaţi.

Dacă vă apare un fluture mort în vis înseamnă că obiectivele nerealizate din viaţa voastră vă macină foarte tare şi nu vă dau pace. Cu toate acestea, ar putea sugera, de asemenea, că v-aţi simțit recent izolaţi și singuri.

În acest caz, fluturele poate reprezenta nevoia de a ieși din această criză de personalitate şi de a vă petrece timpul cu cei apropiaţi. 

VREI SĂ ÎNŢELEGI CE VISEZI? AFLĂ ŞI:

Ce înseamnă când te visezi mireasă

Ce înseamnă când visezi sânge

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi șarpe

Ce înseamnă când visezi şobolani

Ce înseamnă când visezi gândaci

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Ce înseamnă când visezi fluturi? Pot aduce bucurie, dar aduc şi prevestiri sumbre