Antena Meniu Search
x

ATAC BRUTAL comis de doi români, în Italia! Au lovit cu BÂTELE şi au ÎNJUNGHIAT un alt român, apoi l-au abandonat în stradă, într-o BALTĂ DE SÂNGE

Atac brutal comis de doi români, zilele trecute în Italia. În localitatea Massafra, din provincia Taranto, regiunea Puglia, mai precis. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2017, 14:18

Atac brutal comis de doi români, zilele trecute în Italia. În localitatea Massafra, din provincia Taranto, regiunea Puglia, mai precis. 

Virgil Luchian Mihai, în vârstă de 18 ani, şi Lili Elisei Ovidiu, de 43 de ani, au atacat cu bâtele şi cuţitele un conaţional, lăsându-l în stare critică, într-o baltă de sânge.

Cei doi agresori au fost însă identificaţi de carabinieri şi arestaţi pentru tentativă de omor.

Pe acelaşi subiect

Incidentul violent a avut loc marţi seară. Românul atacat şi abandonat într-o baltă de sânge pe stradă a fost salvat de o cunoştinţă abia a doua zi de dimineaţă.

A fost dus la spital cu răni severe la abdomen, fiind suspus unor intervenţii chirurgicale delicate bărbatul având splina ruptă.

Omul se află în stare critică, însă medicii îi dau şanse de supravieţuire.

Cei doi români bătăuși au fost plasați în arest la domiciliu și li s-au montat brățări electronice de supraveghere și așteaptă acum decizia judecătorilor cu privire la acuzațiile aduse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » ATAC BRUTAL comis de doi români, în Italia! Au lovit cu BÂTELE şi au ÎNJUNGHIAT un alt român, apoi l-au abandonat în stradă, într-o BALTĂ DE SÂNGE