Antena Meniu Search
x

ATAC într-un supermarket din Hamburg! Un bărbat ÎNARMAT cu un cuţit A UCIS o persoană şi a rănit mai mulţi clienţi!

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite într-un atac care a avut loc într-un supermarket din Hamburg. Un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat în clădire şi a atacat la întâmplare clienţii.

Vezi și

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite într-un atac care a avut loc într-un supermarket din Hamburg. Un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat în clădire şi a atacat la întâmplare clienţii.

În urma incidentului, suspectul a încercat să fugă de la locul faptei dar a fost prins de poliţişti.

A fost panică în centrul comercial din Hamburg unde un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat şi a început să înjunghie oameni la întâmplare.

Potrivit martorilor, agresorul ar fi strigat "Allah e mare!" înainte de atac. Oamenii descriu haosul creat după ce individul a înjunghiat mai mulţi oameni.

Pe acelaşi subiect

"Cineva a început să atace lumea cu un cuţit, apoi a ieşit afară. Eu eram aici, beam o cafea şi am tras pe cineva de mână să se dea din calea atacatorului", relatează un martor.

În urma incidentului, suspectul a încercat să fugă de la locul faptei da a fost prins de poliţişti. Ar fi fost vorba despre o tentativă de jaf, însă autorităţile au declanşat imediat o alertă teroristă, titrează presa germană.

"Nu avem indicii potrivit cărora ar fi mai mulţi oameni implicaţi în atac. Ne concentrăm asupra unui singur agresor. Deocamdată încercăm să aflăm mai multe despre individ", spune autoritățile din Hamburg.

Germania e în stare de alertă după atentatele teroriste de vara trecută din Munchen şi de la târgul de Crăciun din Berlin, din decembrie anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ATAC într-un supermarket din Hamburg! Un bărbat ÎNARMAT cu un cuţit A UCIS o persoană şi a rănit mai mulţi clienţi!