Antena Meniu Search
x

Autorul masacrului din Berlin, ajutat de un român: "Am fost bucuros că nu era un hoț"

Detalii incredibile ies la iveală, la câteva zile după ce tunisianul Anis Amri, autorul masacrului de la Berlin, a fost ucis de polițiștii italieni, la Milano.

Detalii incredibile ies la iveală, la câteva zile după ce tunisianul Anis Amri, autorul masacrului de la Berlin, a fost ucis de polițiștii italieni, la Milano.

Alexandru Gindea, un şofer român de camion stabilit în Spania, susţine că teroristul care a ucis 12 oameni și a rănit alți 48, la Târgul de Crăciun din Berlin, l-a abordat pe o autostradă din Franţa. 

Potrivit cotidianului spaniol El Mundo, la două zile după ce a comis atentatul, Anis Amri l-ar fi întrebat pe Alexandru Gindea cum poate ajunge la Lyon.

S-a întâmplat la ora 22:45, într-o zonă de servicii situată pe autostrada 20 din Franţa, între localităţile Limoges şi Brive-la-Gaillarde, la 400 de kilometri de capitala Franței.

Pe acelaşi subiect

Românul în vârstă de 37 de ani a mai povestit că Anis Amri că a coborât dintr-o mașină și că i s-a adresat în franceză și italiană. Pentru că nu cunoaște aceste limbi, el i-ar fi explicat timp de zece minute ce să facă.

După ce a realizat că cel pe care l-a ajutat era tunisianul Anis Amri, Alexandru a sunat la poliție. 

„Am fost bucuros că nu era un hoț, fiind jefuit de mai multe ori pe autostradă. Nu părea să știe foarte bine Franța, așa că am bănuit că nu este francez”, a spus românul, care își mai amintește că la final teroristul i-a spus „Ciao!”.

Pe 19 decembrie, 12 oameni au murit şi 48 au fost răniţi, după ce terristul a intrat cu camionul în mulțimea adunată la târgul de Crăciun din Berlin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Autorul masacrului din Berlin, ajutat de un român: "Am fost bucuros că nu era un hoț"