Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De ce a murit George Michael. MĂRTURII despre ultimele clipe din viața cântărețului britanic (VIDEO)

Celebrul cântăreț britanic George Michael s-a stins din viață, ieri, în ziua de Crăciun, la reședința sa din Goring, în comitatul Oxfordshire. Avea doar 53 de ani, iar Poliția din Thames Valley vorbește despre o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă.

de Redactia Observator

la 27.12.2016 , 08:33

Celebrul cântăreț britanic George Michael s-a stins din viață, ieri, în ziua de Crăciun, la reședința sa din Goring, în comitatul Oxfordshire. Avea doar 53 de ani, iar Poliția din Thames Valley vorbește despre o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă.

”Cu mare tristețe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten, George, a murit în pace în casa sa, de Crăciun. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii”, a declarat agentul muzicianului, fără să precizeze însă mai multe detalii.

Poliţia spune că nu există circumstanţe care să indice o infracţiune.

Articolul continuă după reclamă

Surse apropiate familiei cântărețului au declarat pentru site-ul de celebrătărți TMZ că George Michael a murit în somn, în urma unui stop cardiac. 

Pe acelaşi subiect

"Nu a avut dureri", a declarat sursa.

Unul dintre agenții de presă ai artistului a afirmat că George nu era bolnav și că lucra la un film autobiografic, ce avea să fie difuzat în Anglia, în luna martie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2011, George Michael şi-a amânat o serie de concerte după ce a fost spitalizat de urgenţă din cauza unei pneumonii severe.

După ce a fost tratat într-o clinică din Viena, artistul, extrem de emoţionat, a susţinut o conferinţă de presă în faţa reşedinţei sale din Londra în care le-a mulţumit medicilor vienezi şi a spus că afecţiunea lui a fost una deosebit de gravă, iar el a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Medicii din Viena au fost nevoiţi să efectueze o traheotomie pentru a-i menţine libere căile respiratorii, în perioada de câteva zile pe parcursul căreia George Michael s-a aflat în comă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Ştiri externe » De ce a murit George Michael. MĂRTURII despre ultimele clipe din viața cântărețului britanic (VIDEO)