Antena Meniu Search
x

UPDATE: A apărut un obiect care poate fi o barcă de salvare, în urma dispariţiei Boeing-ului 777

Au trecut 2 zile de când un avion, cu 227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului, a dispărut fără urmă, iar autorităţile încă n-au niciun indiciu. Cert e că aeronava nu avea probleme, cu zece zile inainte a trecut cu brio testele periodice.

Vezi și

UPDATE: Câteva nave se îndreptă luni către o zonă în care a fost reperat, plutind, un obiect care ar putea să fie o barcă de salvare, în urma dispariţiei, sâmbătă, de pe radar, a avionului de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, au anunţat autorităţile malaysiene, potrivit Antena 3.

"Tocmai am primit o informaţie potrivit căreia un avion a observat ceva care seamănă cu o barcă de salvare răsturnată", a declarat şeful Aviaţiei Civile malaysiene Azharuddin Abdul Rahman.

UPDATE:  Un italian și un austriac, pasageri ai avionului Boeing 777, care a dispărut cu 239 de persoane la bord vineri noapte, sunt în viață. În fapt, ei nu s-au urcat niciodată în acel avion. Locul lor a fost luat de persoanele care le-au furat pașaportele.

Agenţii federali s-au alăturat anchetei după ce în presă a fost vehiculată ipoteza unui atentat terorist.

Două avioane vietnameze, dar şi un elicopter au survolat sudul Mării Chinei, unde se presupune că s-ar fi prăbuşit aeronava comercială. În paralel două nave maritime au navigat pe traseul aparatului de zbor.

Asta după ce mai multe poze apărute în presă indică existenţa mai multor pete de ulei în larg. La o zi de la dispariţia avionului de pe radar, Vietnamul a anunţat că pregăteşte încă alte şapte avioane şi nouă bărci pentru operaţiunea de căutare.

Chiar dacă e puţin probabil ca pasagerii să mai fie găsiţi în viaţă, rudele încă speră.

Avionul, un Boeing 777, cu 227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului, a dispărut în urmă cu o zi de pe radare în timp ce se afla deasupra Vietnamului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » UPDATE: A apărut un obiect care poate fi o barcă de salvare, în urma dispariţiei Boeing-ului 777