Antena Meniu Search
x

Băieţel de doi ani, bătut, muşcat şi sufocat de iubitul mamei, pentru că i-a urinat pe canapea, în SUA

Un băieţel de doar doi ani a sfârşit în chinuri groaznice după ce iubitul mamei l-a bătut, muşcat şi sufocat până la moarte pentru că a urinat pe canapeaua lui.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.04.2021, 18:31

Copil plângând
Băieţel de doi ani, bătut, muşcat şi sufocat de iubitul mamei - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Alegray Damiah Jones, în vârstă de 30 de ani, din Winter Haven, Florida, a recurs la gestul extrem, joi seara târziu, când stătea acasă cu fiul iubitei sale. 

Poliția a ajuns la apartamentul din Lakeland în jurul orei 00:45, găsindu-l pe băieţel în stare de inconştienţă. A fost dus de urgenţă la spital, dar a murit la scurt timp de la sosire, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Băieţelul de doi ani a murit la spital

Bărbatul le-ar fi spus poliţiştilor că l-a luat pe cel mic de un picior şi de o mână şi l-a aruncat pe o saltea gonflabilă. Şi-a lăsat apoi toată forţa pe trupul copilului, apăsând cu braţul în zona abdomenului, folosindu-şi toată forţa. L-a ridicat şi l-a dus la baie unde băieţelul a început să vomite aşa că l-a tras înapoi pe saltea. Mai târziu când s-a dus să vadă ce face l-a găsit inconştient și a susținut că a încercat să-l „trezească” mușcându-și antebrațul, potrivit datelor din anchetă.

Pe acelaşi subiect

Intrând într-o stare de panică, în loc să sune la numărul unic de urgenţă, Jones a început să-i trimită mesaje iubitei, mama băieţelului, în timp ce era la serviciu. Pentru că nu răspundea sunat-o pe Facetime, în jurul orei 23:00. Când femeia şi-a văzut propriul copil în stare de inconştienţă a sunat de urgenţă la ambulanţă.

Medicii legişti au declarat că victima prezenta „numeroase vânătăi, o lacerare a ficatului, sângetări interne la nivelul creierului şi urme de muşcături umane, probabil de adul, pe antebraţul stâng”.

Decesul, conform medicului legist, Stephen Nelson, a survenit în conditiile unui traumatism cu fracturi puternice la nivel intern şi extern.

Potrivit Daily Mail, bărbatul a fost arestat şi acuzat de omor deosebit de grav, în prezent fiind reţinut în închisoarea din județul Polk, fără psoibilitatea de a plăti cauțiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Băieţel de doi ani, bătut, muşcat şi sufocat de iubitul mamei, pentru că i-a urinat pe canapea, în SUA