Bărbat amenințat cu divorțul, după ce a împachetat bucătăria în hârtie pentru cadouri

De Daniel Murărescu.
Publicat: 04.12.2019, 16:46.
Actualizat: 04.12.2019, 16:54

Entuziasmat peste măsură de spiritul Sărbătorilor, un bărbat din Marea Britanie a împachetat întreaga bucătărie, inclusiv ustensilele, în hartie pentru cadouri de Crăciun. Soția a avut parte de un mic șoc atunci când a intrat în încăpere, iar în loc de felicitări a pus divorțul pe masă.

Bărbat amenințat cu divorțul, după ce a împachetat bucătăria în hârtie pentru cadouri

Bărbatul din Newcastle a fost considerat un "erou" de internauți

Facebook via The Sun

Entuziasmat peste măsură de spiritul Sărbătorilor, un bărbat din Marea Britanie a împachetat întreaga bucătărie, inclusiv ustensilele, în hartie pentru cadouri de Crăciun. Soția a avut parte de un mic șoc atunci când a intrat în încăpere, iar în loc de felicitări a pus divorțul în discuție.

S-a întâmplat în Newcastle, iar "eroul", așa cum a fost considerat de mulți internauți, un bărbat pe nume Carl, a pornit de la ceea ce trebuia să fie o simplă glumă.

Din motive greu de înțeles, britanicul a decis să împacheteze întreaga încăpere, cu tot cu ustensile, fructe sau alimente din frigider.

Bucătărie împachetată în hârtie de Crâciun

Nichola Mullen-King, soția bărbatului, nu a fost prea încântată atunci când s-a întors acasă.

"Nenorocitul meu de soț a avut ideea strălucită de a împacheta bucătăria. Două ore mai târziu și cu divorțul în discuție, am terminat cu fructele, ouăle, ustensilele și tocătorul", a scris ea pe Facebook.

Bucătărie împachetată în hârtie de Crâciun

Potrivit Mirror Online, nu mai puțin de 28.000 de like-uri a strâns postarea femeii, alături de 44.000 de distribuiri și 47.000 de comentarii.

"E un nivel de dedicare pe care eu pur și simplu nu-l am", a spus un internaut, în timp ce alții s-au rezumat la a-l denumi pe Carl "o legendă vie".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.