Antena Meniu Search
x

Video Bijuterie jefuită în mijlocul zilei, pe Champs-Elysees. Un individ elegant a luat prada, apoi a fugit cu trotineta

Un bărbat a jefuit o bijuterie de pe Champs-Elysees în mijlocul zilei, după care a dispărut pe trotinetă. Fără ca cineva să îl oprească. Paguba este 2,7 milioane de euro.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 10:25

Vezi și

Elegant, în vârstă de de aproape 50 de ani, cu mască sanitară pe faţă. El este bărbatul căutat de poliţia din tot Hexagonul. Avea programare marţi la 17:00, ora locală, pentru a evalua bijuterii în vederea cumpărării. Când a ajuns în faţa vânzătoarei, a scos, în locul actelor, o armă. Câteva minute a durat până ce angajaţii i-au dat bijuteriile pe care le aveau în magazin. 

"S-a închis împreună cu toată lumea în interior. Apoi a plecat pe trotinetă, aşa cum a şi venit. Trotineta a fost lăsată puţin mai departe şi a luat metroul", a declarat Yoann Maras, de la Sindicatul Poliţiei Naţionale.

Paguba se ridică la aproape 3 milioane de euro 

Halucinant, inedit, curajos. Modul în care atacatorul a acţionat a surprins în egală măsură poliţia şi oamenii de rând.

Pe acelaşi subiect

"Proprietarii nu şi-au luat măsuri de securitate. Magazinul dă chiar în stradă, iar apropierea de staţia de metrou a facilitat într-o oarecare măsură acest jaf".

Doi suspecţi au fost reţinuţi ieri seară pe o autostradă din nord-vestul ţării, aproape de graniţa cu Germania. Aveau la ei o parte dintre bijuteriile furate.

Paguba se ridică la aproape 3 milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Bijuterie jefuită în mijlocul zilei, pe Champs-Elysees. Un individ elegant a luat prada, apoi a fugit cu trotineta