Antena Meniu Search
x

Galerie foto O proaspătă mămică a pierdut totul după o explozie provocată de o lumânare, în UK: ''Am coșmaruri. Mă trezesc transpirată''

O proaspătă mămică a pierdut totul după ce un dispozitiv de topit ceară a explodat și a provocat un incendiu masiv care i-a distrus apartamentul. Femeia din UK pare urmată de ghinioane, în condiţiile în care fostul apartament fusese jefuit.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 14:04

Vikki Henvey, în vârstă de 33 de ani, se afla la un grătar la un prieten, când a primit un mesaj de la vecina ei în care îi spunea că apartamentul său, de la etajul al doilea al clădirii, este în flăcări. Mamă cu normă întreagă, Vikki, și bebelușul Tilly, în vârstă de șase luni, au găsit două mașini de pompieri care stingeau focul. Flăcările deja îi pârjoliseră locuinţa din Kingston upon Thames. 

Pompierii i-au spus că, dacă focul ar fi izbucnit în timpul nopții, nu ar fi existat nicio cale de a ieşi în siguranță, deoarece focul era chiar lângă ușa din față, iar apartamentul este la etajul al doilea. În timp ce tocmai semnase un nou contract de închiriere, niciunul dintre bunurile sale nu fusese asigurat, ceea ce înseamnă că va trebui să cumpere totul şi să o ia de la zero. 

De asemenea, Vikki aproape că și-a pierdut iubitul câine, pe Bruno. Animalul se afla în apartament în momentul când a avut loc explozia. Acum suferă de atacuri de panică ca urmare a traumei sale. Pompierii au declarat că dispozitivul de topit ceară, care a costat 2,99 lire sterline, este de vină, chiar dacă nu era aprins în acel moment, potrivit Mirror

Pompierii au o explicaţie în legătură cu incidentul devastator

Pe acelaşi subiect

Se crede că lumina soarelui intrată printr-o fereastră s-a reflectat într-o oglindă și a reaprins lumânarea stinsă în interiorul suportului de topit. Acesta s-a încălzit și a explodat - dând foc holului. Ulterior, flăcările s-au extins şi în camera ei. 

Vikki a declarat: "A fost un coșmar. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Am avut un topitor de ceară în fiecare cameră a apartamentului, așa că acum este într-adevăr înfricoșător. Eram la grătarul prietenului meu de aproximativ o oră și jumătate când vecinul de alături a trimis un mesaj ca să îmi spună că apartamentul meu arde și, evident, am intrat în panică pentru că câinele meu era înăuntru. Am condus spre casă și am văzut două mașini de pompieri afară, cu un pompier ținându-mi câinele care era literalmente negru de la foc - în mod normal, el are o culoare brună. A fost acoperit de arsuri, dar l-au scos la timp - aproape că l-am pierdut. A ieșit tot fumul și apoi pompierii m-au dus sus, unde am văzut toate avariile. Ultima mea proprietate a fost spartă și am pierdut totul, iar acum s-a întâmplat asta și parcă ar trebui să o iau de la capăt. Este devastator''.

Vikki folosise dispozitivul în mod regulat în ultimele săptămâni. Explozia pare să fi aprins masa din lemn, a spus ea, înainte să se răspândească prin apartament și să aprindă mobilierul inflamabil. "Am pierdut totul în apartament. Lucrurile care nu sunt afectate de incendiu sunt distruse de fum și de furtunul de incendiu. Patul meu și toate lucrurile pentru bebeluși ale lui Tilly trebuie să fie aruncate. Luminile s-au topit, iar tavanul din hol a cedat, așa că nici măcar nu mă pot întoarce în casă acum''.

De la incendiu, mămica a plătit 49 de lire sterline pe noapte pentru a sta într-o locuinţă închiriată, în timp ce caută o nouă casă pentru ea și pentru familia ei. Vikki a fost extrem de afectată din punct de vedere psihic: "Am coșmaruri. Mă trezesc seara transpirată. M-a speriat cu adevărat știind că puteam muri dacă s-ar fi întâmplat noaptea. Și Bruno este doar un bebeluș - are 11 luni și acum are atacuri de panică în fiecare seară timp de aproximativ două ore înainte de a se linişti. Fiecare mic zgomot îl trezește și îl face să mârâie, apoi îl trezește pe Tilly - este doar un coșmar. Nu m-am gândit niciodată să-mi asigur lucrurile - pur și simplu nu credeam că așa ceva mi se va întâmpla vreodată."

Specialiştii atrag atenţia asupra faptului că lumânările lăsate nesupravegheate reprezintă una dintre cele mai comune surse ale incendiilor. Oamenii sunt sfătuiţi să nu lase sursele de foc deschise, mai ales dacă nu este nimeni în cameră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O proaspătă mămică a pierdut totul după o explozie provocată de o lumânare, în UK: ''Am coșmaruri. Mă trezesc transpirată''