Antena Meniu Search
x

Bilanţul exploziei de la uzina militară din Rusia a urcat la un mort şi 60 de răniţi. Alte opt persoane sunt date dispărute

Război în Ucraina. Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, iar 60 sunt rănite după puternica explozie care s-a produs ieri în apropierea unei uzine de aparate opto-mecanice de lângă Moscova.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 08:49

Vezi și

Salvatorii continuă căutările, deoarece opt oameni sunt daţi dispăruţi. Deflagraţia, deosebit de puternică, a spart toate ferestrele pe o rază de 400 de metri.

Anchetatorii susţin că explozia s-a produs la centrala termică a unui depozit de artificii, dar explicaţia este contestată pe internet. Uzina afectată produce şi dispozitive militare.

 Atât ieri cât şi în această dimineaţă, primăria Moscovei a anunţat că în oraş au fost doborâte drone. Un incendiu, fără victime, a izbucnit ieri şi într-o bază din sudul Rusiei. Cauza ar fi fost, de această dată, vremea călduroasă.

Pe de altă parte, centrul oraşului ucrainean Zaporojie a fost lovit de o rachetă rusească. Doi oameni au murit, iar un al treilea a fost resuscitat de salvatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Bilanţul exploziei de la uzina militară din Rusia a urcat la un mort şi 60 de răniţi. Alte opt persoane sunt date dispărute