Antena Meniu Search
x

Bogdan, un tânăr de 25 de ani din Botoşani, şi-a găsit sfârşitul în Germania, unde a mers la scăldat. A murit chiar în faţa celei cu care trebuia să se căsătorească

O zi de relaxare s-a transformat în ultima de viaţă pentru Bogdan, un român de doar 25 de ani, care a murit, weekendul trecut în Koln, Germania.

de Monica Palade

la 25.06.2021, 23:31

Bogdan, un tânăr de 25 de ani din Botoşani, şi-a găsit sfârşitul în Germania, unde a mers la scăldat. A murit chiar în faţa celei cu care trebuia să se căsătorească - Facebook

Tânărul care plecase la muncă afară şi-a găsit sfârşitul la scăldat, chiar în faţa iubitei sale, cu care urma să se căsătorească. Acum familia încearcă să strângă bani, dar nu pentru nuntă, ci pentru a-l aduce în ţară şi a-l înmormânta creştineşte.

Prietenii românului au făcut apel la internet pentru ca suma să se poată strânge cât mai repede, scrie stiridiaspora. În plus, pe reţelele de socializare mesajele au curs întruna. Cei care l-au cunoscut sunt în stare de şoc pentru dispariţia sa prematură.

S-a stins sub ochii iubitei

„Vărule nu pot să cred ce ți s-a întâmplat! De ce ai plecat dintre noi? În loc să te văd la altar îmbrăcat la costum împreună de mână cu Georgiana, te văd în sicriu. Vărule, nu o sa te uit niciodată!”

Pe acelaşi subiect

„Dumnezeu nu te întreabă când vrei să pleci! Suntem cu toții în stare de șoc, nimeni nu se aștepta la asemenea veste, ca tu un băiat care iubea viața și mereu te făcea să râzi când te întalneai cu el, să fii astăzi printre îngeri! Durerea este nemărginită atât pentru cei cu care ai crescut, prieteni, familie cât și pentru cei care nu te știau deoarece erai tânăr și aveai toată viata înainte! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun, îmi pare nespus de rău, să-ți fie țărână ușoară! Condoleanțe familiei și multa putere!”

Şi iubita tânărul este în stare de şoc, mai ales că tragedia s-a petrecut chiar în faţa ochilor săi.

„Cele mai frumoase clipe din viața mea le-am trăit langa tine ..Tu m-ai învățat să traiesc, tu mai învățat să iubesc.. Și acum mai părăsit te-ai dus printre îngeri.. Ultimele tale cuvinte pe care mi le-ai spus au fost „te iubesc, mâncăm când ies din apă” si te-ai dus să înoți și nu ai mai ieșit .. Puiul meu, dragostea mea, îmi spuneai ca nu o să ma lași și că o să facem nuntă și o să mă aștepți la altar și că o să avem un baiețel de ce ai plecat de ce te-ai dus dintre noi de ce m-ai lăsat singură cu povara asta ... Dragostea mea dacă mă auzi de sus din cer da-mi putere și fii lângă mine că intr-o zi voi fi și eu sus lângă tine să mă iubești așa cum mi-ai promis”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bogdan, un tânăr de 25 de ani din Botoşani, şi-a găsit sfârşitul în Germania, unde a mers la scăldat. A murit chiar în faţa celei cu care trebuia să se căsătorească