Antena Meniu Search
x

Bolnavii de coronavirus din Bergamo rămân cu ochii deschiși, speriați că adorm și nu se mai trezesc (Video)

În saloanele spitalului Papa Giovanni XXIII din oraşul italian Bergamo, unde epidemia de coronavirus face ravagii, sute de pacienți infectați luptă zi și noapte să rămână în viață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.03.2020, 08:26

Epidemia de coronavirus face ravagii în Bergamo
Bolnavii de coronavirus din Bergamo își țin ochii deschiși, speriați că adorm și nu se mai trezesc - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • În Bergamo, 170 de sicrie așteaptă să fie incinerate. 
  • 812 persoane infectate cu coronavirus au murit în Italia, într-o singură zi.

În saloanele spitalului Papa Giovanni XXIII din oraşul italian Bergamo, unde epidemia de coronavirus face ravagii, sute de pacienți infectați luptă zi și noapte să rămână în viață.

"Nu sunt doar bătrâni. Sunt și foarte mulți tineri cărora le este foarte greu să respire", mărturisește medicul Massimiliano De Vecchi.

Pentru ei, ziua de mâine este departe. Au de dus o luptă de supraviețuire cu ziua de azi.

De Vecchi spune că nu a văzut niciodată, pe holurile spitalului, atâtea tărgi cu oameni morți. Spune că multora dintre cei care luptă pentru viața lor le este frică să închidă ochii. Îi țin deschiși pentru că se tem că adorm și nu se mai trezesc.

"Nu am mai văzut atât de multe persoane care mor fără să spună un cuvânt. Sunt bătrân. Când eram student, credeam că medicina are putere", a declarat Massimiliano De Vecchi pentru publicația La Repubblica.

Bilanț negru în Italia: 812 morți în 24 de ore

În Bergamo, 170 de sicrie cu rămășițele celor care au murit în ultimele zile din cauza epidemiei de coronavirus așteaptă să fie transferate în localități din afara regiunii, pentru a fi incinerate. 

Aseară, Italia a anunțat un nou bilanț înfricoșător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 24 de ore s-au înregistrat 812 morți, bilanțul total al deceselor ridicându-se la 11.591.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bolnavii de coronavirus din Bergamo rămân cu ochii deschiși, speriați că adorm și nu se mai trezesc (Video)