Antena Meniu Search
x

33 de cadavre au fost recuperate din depozitul din California, devastat de un incendiu. Printre morți sunt și cetățeni străini

Oficialii americani au anunțat că au recuperate 33 de cadavre din depozitul din Oakland, unde un incendiu a avut loc în timpul unei petreceri. Bilanțul ar putea crește. Autoritățile au deschis și o anchetă penală.

Vezi și

Oficialii americani au anunțat că au recuperate 33 de cadavre din depozitul din Oakland, unde un incendiu a avut loc în timpul unei petreceri. Bilanțul ar putea crește dramatic, spune presa americană.

Potrivit unor surse din anchetă, doar 20 la sută din depozit a fost cercetat de echipele însărcinate să recupereze cadavrele. Astfel că oficialii californieni estimează că bilanțul tragediei va crește. Potrivit presei, printre victimele găsite până acum se află și mai mulți cetățeni străini.

Incendiul a izbucnit noaptea, în timpul unei petreceri. Se pare că petrecerea a fost anunțată pe Facebook, iar sute de persoane și-au anunțat prezența, pe pagina online.

Depozitul era locuit de o comunitate de artiști, fondată de un bărbat cu numele Derrick Ion. Artiștii, totodată, și lucrau acolo. Derrick Ion este acum unul dintre personajele cheie ale anchetei.

O anchetă penală a fost declanșată în cazul tragediei din Oakland, au anunțat autoritățile, care încearcă să identifice persoanele resposabile pentru dezastru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » 33 de cadavre au fost recuperate din depozitul din California, devastat de un incendiu. Printre morți sunt și cetățeni străini