Antena Meniu Search
x

Şi-a recunoscut fapta! Autorul atacului armat de la clubul Reina din Istanbul A FOST CAPTURAT. Primele IMAGINI după arestare

UPDATE: Oficialii turci confirmă arestarea celui care a comis atacul din noaptea de Anul Nou dintr-un club din Istanbul, tragedie în urma căreia 39 de persoane şi-au pierdut viaţa. Totodată, teroristul şi-a recunoscut fapta.

UPDATE: Oficialii turci confirmă arestarea celui care a comis atacul din noaptea de Anul Nou dintr-un club din Istanbul, tragedie în urma căreia 39 de persoane şi-au pierdut viaţa. Totodată, teroristul şi-a recunoscut fapta.

Binali Yildirim, premierul turc, a confirmat arestarea autorului atacului comis în noaptea de Anul Nou într-un club din Istanbul, în care au fost ucise 39 de persoane, transmite Reuters.

'Teroristul şi-a recunoscut crima', a declarat guvernatorul Istanbulului, Vasip Sahin, citat de DPA şi AFP, precizând că este vorba despre cetăţeanul uzbek Abdulgadir Maşaripov. 'Este un terorist bine antrenat. A fost antrenat în Afganistan şi vorbeşte patru limbi', a adăugat oficialul.

Autorul atacului armat de la clubul Reina din Istanbul, ce a avut loc în noaptea de Anul Nou, soldat cu 39 de morţi, a fost capturat. El urmează să dea socoteală justiției.

Pe acelaşi subiect

Primele imagini cu Abdulkadir Maşaripov arestat au apărut mai întâi pe Twitter. Individul era plin de sânge și cu urme de lovituri pe față.

El apare încadrat de polițiștii turci și într-o înregistrare video difuzată de televiziunile locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit mass-media din Turcia, bărbatul de origine uzbekă a fost arestat în urma unei operaţiuni a poliţiei desfăşurată în cartierul Esenyurt din Istanbul. El era însoţit de fiul său.

Abdulkadir Maşaripov a deschis focul în clubul exclusivist Reina din Istanbul, în noaptea de Anul Nou. El a aruncat grenade cu fum pentru a avea timp să îşi reîncarce puşca automată şi să îi împuşte pe răniţii care zăceau pe jos. 39 de oameni au fost ucişi.

Statul Islamic a revendicat atacul drept un act de răzbunare pentru implicarea armatei turce în Siria.

Teroristul părea să ştie tehnici de luptă de gherilă şi este posibil să se fi antrenat în Siria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Şi-a recunoscut fapta! Autorul atacului armat de la clubul Reina din Istanbul A FOST CAPTURAT. Primele IMAGINI după arestare