Antena Meniu Search
x

Cum s-a transformat această fetiţă angelică într-un MONSTRU SADIC. A ucis cu sânge rece trei bărbaţi şi le-a aruncat cadavrele în şanţ (FOTO)

Joanna Dennehy a înjunghiat în inimă trei bărbaţi şi le-a aruncat cadavrele în şanţ. Ea este una dintre cele trei femei care au primit o condamnare pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberate, în Marea Britanie, alături de Myra Hindley şi Rose West.

Joanna Dennehy a înjunghiat în inimă trei bărbaţi şi le-a aruncat cadavrele în şanţ. Ea este una dintre cele trei femei care au primit o condamnare pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberate, în Marea Britanie, alături de Myra Hindley şi Rose West.

Mama Joannei povesteşte acum, pentru prima dată, cum s-a transformat aceasta dintr-o fetiţă angelică într-un criminal în serie.

Joanna Dennehy a recunoscut că i-a înjunghiat pe Kevin Lee (48 de ani), Lukasz Slaboszewski (31 de ani) şi John Chapman (56 de ani), după care le-a aruncat trupurile în şanţuri. Cei trei au fost ucişi în lunile martie şi aprilie 2013.

(Kevin Lee - 48 de ani, iubitul Joannei)

Corpul lui Lee a fost descoperit într-un şanţ din Newborough, în 30 martie, iar celelalte victime au fost găsite în locuri similare, prin împrejurimi.

(Lukasz Slaboszewski (31 de ani) şi John Chapman (56 de ani), victimele criminalei în serie)

Dennehy a recunoscut, în timpul procesului, că a mai vrut să îi ucidă şi pe John Rogers şi Robin Bereza.

Pentru prima dată de la condamnarea sa, în 2014, părinţii Joannei Dennehy, Kathleen şi Kevin, au vorbit despre fiica lor.

“Îi plăcea să meargă la locurile de joacă, era un copil fericit. Era foarte sensibilă. Se supăra dacă, din greşeală, călca pe vreo insectă şi insecta murea. Uneori, lua insectele în pat cu ea Era o fetiţă iubitoare”, spune mama, citată de Daily Mail.

Femeia continuă: “Era politicoasă cu toată lumea. Profesorii spuneau că este un copil foarte bun”.

Tatăl Joannei era agent de securitate, iar mama ei se ocupa de un magazin alimentar. Joanna era deșteaptă și descurcăreață, iar părinții săi visau ca ea să devină avocat. De asemenea, i-au plătit lecții de muzică și au ajutat-o să facă parte din echipa de hockey. 

"Chiar dacă eram mai mică decât ea, îți făcea mereu timp să se joace cu mine. Ne spuneam toate secretele. Cele mai fericite amintiri le am de când compunea versuri pentru melodii și mă invăța și pe mine. Părinții noștri erau foarte protectori cu noi, poate prea stricți, dar nu ne-au bătut sau abuzat în niciun fel. Ne-au tratat la fel, dar numai Joanna s-a revoltat. Nimeni nu știe unde am greșit", povestește sora Joannei, Maria.

Totul s-a schimbat după ce Joanna a împlinit 14 ani și a început să chiulească de la ore și să petreacă din ce în ce mai mult timp cu băieți mai mari decât ea, care au învățat-o să bea și să consume o formă mult mai nocivă de canabis.

'Noi ne doream ca ea să termine şcoala şi să aibă o educaţie, o viaţă decentă, însă ea nu mai vroia să audă de asta. De atunci, s-a schimbat totul”, povesteşte mama.

“Cu toţi ştim că unii copii au o perioadă mai proastă uneori. Deci noi ne-am spus: Asta e, va pleca de acasă la 15 ani, dar se va întoarce până la 20”, a adăugat şi tatăl Joannei.

Părinţii nu mai vor să audă acum de fiica lor: “Pentru mine, ea nu mai există deoarece a distrus familii. Nu mai vreau să mai am de a face cu ea, pentru că ea nu mai este Jo a mea. Femeia care i-a ucis pe acei oameni nu este fiica mea. Fiica mea este acea copilă de 14 ani care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors”.

După ce a fost arestată, Dennehy i-a spus unui psihiatru că a început să ucidă pentru a vedea cum se simte: “Vroiam să văd dacă chiar sunt atât de rece pe cât mă văd. Apoi, mi-am dorit mai mult”.

În timpul procesului său, un fost iubit, John Treanor, a făcut declaraţii incredibile despre nevoia de a ucide a tinerei. "Ultima picătură a fost atunci când, după o ceartă, a întins mâna spre cizme și a scos un pumnal, pe care l-a înfipt în podeaua camerei și a urlat "Aș vrea să pot omorî pe cineva!", a povestit bărbatul, care s-a despărţit de Joanna în 2009.

În februarie 2014, Dennehy a primit o condamnare pe viaţă, judecătorul numind-o “un criminal în serie crud, calculat, egoist şi manipulativ”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cum s-a transformat această fetiţă angelică într-un MONSTRU SADIC. A ucis cu sânge rece trei bărbaţi şi le-a aruncat cadavrele în şanţ (FOTO)