Antena Meniu Search
x

ZBORUL MH370. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre unul dintre cele mai mari MISTERE ale aviației civile (VIDEO)

Autoritățile australiene fac noi dezvăluiri despre unul dintre cele mai mari mistere ale aviației civile: dipariția, în 8 martie 2014, a zborului MH370 al Malaysia Airlines, relatează BBC News. 239 de oameni se aflau la bordul avionului.

Autoritățile australiene fac noi dezvăluiri despre unul dintre cele mai mari mistere ale aviației civile: dipariția, în 8 martie 2014, a zborului MH370 al Malaysia Airlines, relatează BBC News. 239 de oameni se aflau la bordul avionului.

Potrivit Biroului Australian de Securitate a Transportului (ATSB), este foarte puţin probabil ca avionul companiei Malaysia Airlines, care efectua cursa Kuala Lumpur - Beijing, să fie găsit în zona unde au loc căutările.

Ministrul australian al Transporturilor a anunţat că aceste căutări vor înceta cel mai târziu în februarie 2017.

Zborul MH370, prăbușit intenționat în ocean?

Pe acelaşi subiect

Un expert în accidente aviatice a afirmat, la sfârșitul lunii iulie, că zborul MH370 a fost prăbușit intenționat în Oceanul Indian.

"Cineva a pilotat avionul până la încheierea zborului (...) cineva a pilotat avionul înspre apă", a declarat Larry Vance, pentru postul de televiziune australian Canal 9.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Expertul a explicat că un fragment de aripă, un flaperon, descoperit anul trecut pe Insula Reunion și care a fost trimis în Franța pentru analiză, este dovada cea mai clară că aparatul a fost îndreptat intenționat către ocean.

"Un flaperon nu se poate activa singur, cineva trebuie să-l fi scos. Cineva (din cabină) trebuie să fi selectat comanda de activare a flaperonului", a mai spus Vance.

Tot în luna iulie, săptămânalul New York Magazine a dezvăluit, citând documente ale FBI, că pilotul avionului a realizat o simulare de zbor pe o rută asemănătoare celei pe care se crede că a îndreptat Boeing-ul 777 înainte de dispariția aeronavei în Oceanul Indian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ZBORUL MH370. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre unul dintre cele mai mari MISTERE ale aviației civile (VIDEO)