Antena Meniu Search
x

Scene DE COMEDIE în traficul INFERNAL din Dubai! Două cămile au dat frâu liber DORINŢELOR în plină STRADĂ, sub ochii şoferilor care au coborât să asiste la SPECTACOL | VIDEO

Scene de comedie în trafic în Dubai! Două cămile, aflate probabil în perioada de împerechere, au găsit mediul perfect pentru a dat frâu liber dorinţelor: chiar în mijlocul străzii, într-un trafic infernal! 

Scene de comedie în trafic în Dubai! Două cămile, aflate probabil în perioada de împerechere, au găsit mediul perfect pentru a dat frâu liber dorinţelor: chiar în mijlocul străzii, într-un trafic infernal! 

Întreaga acţiune a fost surprinsă de un un britanic, care a filmat scena ce a stârnit hohote de râs pe reţelele de socializare. Şi nu numai. Întâmplându-se în plină zi, în trafic, cei mai mulţi şoferi s-au oprit pentru a poza cămilele într-o ipostază pe care nu vezi zilnic în drum spre serviciu ori spre casă, nici măcar în Dubai.

“Este unul dintre cele mai nebunești lucruri pe care le-am văzut vreodată. Am trăit aici de doi ani, dar cu siguranță nu e ceva normal. Plecam din Dubai pentru a merge la o petrecere şi le-am vazut la marginea drumului. Evident, în unele dintre cele mai multe zone rurale, vedeți animale sălbatice, dar acest lucru se întâmpla la un alt nivel”, spune un martor la scena demnă de filme de comedie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmarea durează 3 de secunde şi surprinde scena în detaliu, mai amuzant de atât fiind faptul că animalele nu păreau cu nimic deranjate de coada de maşini formată în urma lor şi nici de faptul că şoferii coborâseră din maşini să asiste la asta. 

Nu au fost deranjate nici de claxoanele celor care au rămas în autovehicule. 

Filmarea s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare, unde internauţii au distribuit-o masiv, împerecherea cămilelor în plin trafic în Dubai strângând mii de aprecieri şi comentarii, care de care mai haioase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Scene DE COMEDIE în traficul INFERNAL din Dubai! Două cămile au dat frâu liber DORINŢELOR în plină STRADĂ, sub ochii şoferilor care au coborât să asiste la SPECTACOL | VIDEO