Antena Meniu Search
x

CARNAGIU la moscheea Finsbury Park, din Londra! Şoferul care a intrat cu duba în mulţime a făcut un GEST HALUCINANT, imediat după atac (VIDEO DRAMATIC)

Cel puţin o persoană a murit şi alte opt au fost rănite, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, noaptea trecută, în apropiere de moscheea Finsbury Park, în Londra. 

Cel puţin o persoană a murit şi alte opt au fost rănite, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, noaptea trecută, în apropiere de moscheea Finsbury Park, în Londra. 

Şoferul camionetei, un bărbat de 48 de ani, a fost reţinut de martori şi a fost arestat apoi de poliţie. Potrivit autorităţilor, niciun alt suspect nu a fost identificat.

Potrivit Daily Mail, după ce a intrat cu maşina în mulţime, suspectul a strigat că vrea să ucidă toţi musulmanii. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii care ieşiseră din moschee ajutau un bătrân care căzuse, atunci când au fost loviţi.

Abdulrahman Saleh Alamoudi a declarat că se afla printre cei care îl ajutau pe musulmanul bătrân care căzuse, probabil după ce i se făcuse rău.

„Aveastă dubă mare a venit pur şi simplu şi ne-a călcat. Cred că cel puţin opt sau 10 oameni au fost răniţi. Din fericire, eu am reuşit să scap. Apoi a coborât un tip din dubă şi l-am prins. Striga, spunea ’Voi ucide toţi musulmanii, voi ucide toţi musulmanii’. Lovea cu pumnii”, a povestit el.

„Apoi am reuşit să îl punem pe jos. Apoi spune ’Omorâţi-mă, omorâţi-mă’. I-am spus ’Nu te vom ucide. De ce ai făcut acest lucru?’. Nu a spus nimic”, a adăugat martorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt martor, Abdikadar Warfa, a declarat că a ajutat la reţinerea suspectului, în timp ce prietenii lui au ajutat victimele. „Am văzut un om sub dubă. Sângera. Prietenul meu a spus că a trebuit să ridice duba, eu am fost ocupat cu bărbatul care a încercat să fugă. Prietenul meu a zis că a spus ceva, dar nu am auzit”, a afirmat Warfa.

Citeşte şi: "Potenţial ATAC TERORIST la Londra". O mașină a spulberat un grup de oameni, în apropierea unei moschei! Un MORT şi opt RĂNIŢI, șoferul a fost arestat

„(Oamenii loviţi – n.r.) erau majoritatea tineri. Erau foarte rău. Am încercat să îl opresc (pe suspect – n.r.), unii oameni îl loveau, dar le-am spus să îl oprească şi să îl ţină până la sosirea poliţiei. A încercat să fugă, dar oamenii l-au imobilizat. Se lupta să fugă”, a adăugat tânărul.

Martori au povestit că au ţinut suspectul timp de o jumătate de oră, până la sosirea poliţiei. Şoferul, în vârstă de 48 de ani, era ras, are părul creţ şi purta un tricou alb.

Vehiculul folosit pare să fi fost închiriat de la o companie din Ţara Galilor, Pontaclun Van Hire.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Simona Halep, PRIMA ÎN LUME! Clasamentul final, făcut public de WTA

START LA EVALUAREA NAŢIONALĂ! Absolvenţii de gimnaziu susţin astăzi proba la Limba română. Vezi SUBIECTE, CALENDAR şi cum s-au MODIFICAT criteriile de admitere la liceu

O mașină a spulberat un grup de oameni în Londra, în apropierea unei moschei! Sunt mai multe victime, șoferul a fost arestat

Buletinul românesc, o afacere. Așa s-a ajuns ca ŞAPTE MII de români să locuiască la aceeași adresă

România cucerește teren. Teritoriul ţării s-a mărit cu câţiva kilometri pătraţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » CARNAGIU la moscheea Finsbury Park, din Londra! Şoferul care a intrat cu duba în mulţime a făcut un GEST HALUCINANT, imediat după atac (VIDEO DRAMATIC)