Antena Meniu Search
x

Caz ȘOCANT într-un spital! Asistentele medicale au fost obligate să presteze DANSURI erotice în fața conducerii, dar și a pacienților. Imagini incredibile

Un scandal fără precedent a izbucnit după apariția în media a unor clipuri în care asistente medicale sunt văzute dansând erotic pe o scenă.

Un scandal fără precedent a izbucnit după apariția în media a unor clipuri în care asistente medicale sunt văzute dansând erotic pe o scenă.

Potrivit presei internaționale, asistentele medicale dintr-un spital din orașul Chuncheon, Coreea de Sud, sunt obligate să presteze dansuri erotice pentru oficiali de rang înalt, imagini elocvente fiind distribuite în presa locală.

Pe acelaşi subiect

Totul a plecat de la un filmuleț postat de o asistentă, pe rețelele de socializare. În imagini, un grup de tinere fete, îmbrăcate într-o ținută extrem de sexy, dansează pe o scenă, la un eveniment cu caracters sportiv.

"Sunt obligate să danseze asistentele care sunt proaspăt angajate și care nu pot refuza astfel de ordine. Suntem forțate să dansăm în fața membrilor conducerii spitalului, care stau unul lângă altul la o masă", sunt declarațiile făcute de femeia respectivă.

Acum, Asociația asistenților medicali din Coreea cere o investigație amplă. “Este un atac serios la stima de sine a asistentelor medicale. Această meserie presupune vocație, sentiment de datorie, salariu scăzut și multe ore suplimentare. Scandalul este ofensator pentru aceste asistente medicale”, au precizat reprezentanții asociației.

După izbucnirea scandalului, alte asistente au dezvăluit că sunt obligate să presteze astfel de dansuri și în fața pacienților, "pentru a-i alina".

"Trebuie să ne așezăm pe jos, pe podea, și să ne desfacem picioarele în fața pacienților și a paznicilor", a dezvăluit o asistentă, în timp ce o alta a scris: "În timpul pregătirilor, managerii de la departamentul asistentelor ne dau intrucțiuni cum să facem gesturi seducătoare și expresii cât mai sugestive".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Caz ȘOCANT într-un spital! Asistentele medicale au fost obligate să presteze DANSURI erotice în fața conducerii, dar și a pacienților. Imagini incredibile