Antena Meniu Search
x

Caz TERIFIANT! Un cuplu se laudă că a mâncat cel puțin 30 de oameni. Păstrau rămășițele umane în borcane pentru murături și își făceau selfie-uri de-a dreptul șocante (FOTO)

Rusia este în stare de șoc, după ce un cuplu din Krasnodar ar fi mărturisit că a mâncat cel puțin 30 de oameni din 1999, poliția făcând descoperiri terifiante.

Potrivit presei ruse, citate de Daily Mail, Dmitri Bakșaev, 35 de ani, a mărturisit anchetatorilor că, împreună cu soția sa, Natalia (42 de ani), ar fi ucis și mâncat cel puțin 30 de persoane, polițiștii descoperind rămășițe umane în frigiderul din apartamentul pe care îl dețineau în cadrul unui hostel aparținând Academiei de Aviație MIlitară, unde cei doi erau angajați. Rămășițe umane au fost descoperite și în pivnița acestui stabiliment.

Presa rusă scrie, citând surse din cadrul Comitetului de anchetă, care analizează infracțiunile grave comise în această țară, că cei doi ar fi depozitat rămășițe umane în borcane de murături, în congelator sau în pivniță.  De asemenea, polițiștii au descoperit "piele de om, îndepărtată de pe cadavre".

Pe acelaşi subiect

Cei doi au fost reținuți, după ce vecinii au raportat că din locuința acestora se simțea un miros îngrozitor și după ce, pe o stradă din Krasnodar, a fost găsit un telefon în care au fost descoperite imagini de-a dreptul șocante, care imortalizau ororilor comise de cei doi.

Cei doi ar fi folosit eter și Corvalol (un medicament rusesc) pentru a-și adormi victimele, iar mirosul emanat de cele două substanțe ar fi fot resimțit și de către vecini, care au anunțat autoritățile.

"De fiecare dată când încercam să intrăm în camera lor, începeau să țipe și să rule. Natalia este o femeie extrem de agresivă, deci nu puteam risca", a declarat un angajat al hostelului.

În presa rusă circulă, de asemenea, imaginea uneia dintre victimele cuplului acuzat de canibalism. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, care se mutase recent în Krasnodar și care ar fi fost ucisă de Dmitri Bakșaev, care lucrează la o academie militară, la fel ca și soția lui.

Natalia Smiatskaia, oficial în cadrul Comitetului de anchetă din Rusia, a anunțat că sunt investigate, de asemenea, alte crime rămase nerezolvate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Caz TERIFIANT! Un cuplu se laudă că a mâncat cel puțin 30 de oameni. Păstrau rămășițele umane în borcane pentru murături și își făceau selfie-uri de-a dreptul șocante (FOTO)