Antena Meniu Search
x

Cazul tinerei care a sfârșit tragic după ce a fost lovită de un indicator în timp ce dansa pe geamul unei maşini se complică. Fostul soț luptă pentru custodia fiului lor, care nu știe că mama lui a murit

Cazul tinerei care a sfârșit tragic după ce a fost lovită de un indicator în timp ce dansa pe dezbrăcată pe geamul unei maşini se complică.

Cazul tinerei care a sfârșit tragic după ce a fost lovită de un indicator în timp ce dansa pe dezbrăcată pe geamul unei maşini se complică.

Potrivit Daily Mirror, fiul de 11 ani al Nataliei Borodina, care și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla în vacanță în Republica Dominicană, după ce a lovită de un indicator în timp ce dansa pe dezbrăcată pe geamul unei maşini, nu a aflat încă despre moartea mamei lui.

Sursa citată scrie că fostul soț al femeii, Alexandr Palagușkin, 37 de ani, se luptă pentru a obține custodia lui Ermak (11 ani), care se află cum în îngrijirea surorii Nataliei, Iulia Artemova, 42 de ani.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul vrea să se folosească de influența tatălui lui, amiralul Boris Palagușkin, decan al unei facultăți de profil din Novosibirsk, pentru a obține câștig de cauză în această luptă.

"Cei de la serviciile sociale au sunat deja. Este de ajutor că tata este amiral. Mi-au spus deja: Știți că mama este decedată? De ce copilul nu este deja cu tatăl lui?", a declarat Alexandr Palagușkin.

Natalia Borodina (35 de ani) și prietena ei, Ivanna Boirachuk (32 de ani), se întorceau de la plajă, în Republica Domicană, iar Ivanna a filmat-o pe prietena ei în timp ce aceasta dansa dezbrăcată pe geamul maşinii cu care cele două se deplasau.

După moartea rusoaicei, Ivanna Boirachuk a fost arestată sub acuzația că a condus sub influența alcoolului.

Potrivit sursei citate, familia și prietenii Nataliei s-au declarat devastați de moartea acesteia și au respins afirmațiilor potrivit cărora aceasta lucra ca escortă la Cannes. "Natalia era o mamă iubitoare pentru fiul ei de 11 ani", au declarat apropiați ai acesteia.

Familia susține, de asemenea, că nu dispune de suma de 15.000 de lire sterline necesară pentru a-i repatria trupul neînsuflețit în Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Cazul tinerei care a sfârșit tragic după ce a fost lovită de un indicator în timp ce dansa pe geamul unei maşini se complică. Fostul soț luptă pentru custodia fiului lor, care nu știe că mama lui a murit