Antena Meniu Search
x

IMAGINI șocante! A murit la 19 ani, după ce o persoană i-a TĂIAT gâtul în timpul unei bătăi generale izbucnite la un meci de box (VIDEO)

Un tânăr de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul tragic în urma unei bătăie generale care a izbucnit la un meci de box, la Birmingham.

Un tânăr de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul tragic în urma unei bătăie generale care a izbucnit, sâmbătă seară, la un meci de box, între Luke Paddock și Myron Mills, la Birmingham.

Potrivit Daily Mirror, în timpul reprizei a noua a meciului dintre cei doi pugiliști, desfășurat la Walsall Town Hall, lângă Birmingham, între fanii celor două tabere a izbucnit un conflict spontan. Oamenii au început să arunce cu scaune și alte obiecte, iar unul dintre cei prezenți a aruncat în aer cu o substanță necunoscută.

Conflictul s-a mutat apoi afară, iar trei persoane ar fi fost înjunghiate. Printre acestea se numără și Reagan Asbury, un tânăr de 19 ani, care a ajuns la spital cu "gâtul tăiat", el decedând în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Pe acelaşi subiect
Tanar decedat in Marea Britanie, dupa ce i-a fost taiat gatul in timpul unui meci de box

"Am văzut pe cineva că zăcea pe jos și era și un doctor cu el. I-am pus tricoul meu pe rana de la gât și am încercat să-l țin treaz. Am încercat orice pentru a-l ține treaz, am făcut glume, am încercat să-l ajut. Cât timp am fost cu el nu am intrat în panică, abia apoi am intrat în panică. Era foarte mult sânge", a declarat un martor, citat de Daily Mirror.

Numeroși prieteni și apropiați au deplâns moartea lui Reagan Asbury ape rețelele de socializare.

"Verișorul meu frumos avea atât de multe de oferit și totul i-a fost luat la o vârstă atât de fragedă. Ce se întâmplă cu această lume? Nu mai putem petrece o noapte frumoasă în oraș", a declarat Kaylee Asbury.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » IMAGINI șocante! A murit la 19 ani, după ce o persoană i-a TĂIAT gâtul în timpul unei bătăi generale izbucnite la un meci de box (VIDEO)