Antena Meniu Search
x

Video Cel mai ghinionist curier: A scăpat frigiderul chiar înainte de livrarea la casa clientului din Ohio

Un curier din Ohio a avut parte de ghinionul vieții sale, după ce a stricat frigiderul pe care trebuia să îl livreze chiar înainte de a-l preda clientului.

de Monica Palade

la 06.03.2021, 18:54

Cel mai ghinionist curier: A scăpat frigiderul chiar înainte de livrarea la casa clientului din Ohio - Captura video youtube

Incidentul a fost surprins și de o cameră de supraveghere. La fel de șocat de moment a fost și colegul ghinionistului, care trebuia să îl ajute și care nu apucat să ajungă lângă frigider în timp util. 

Curierul se folosea de un cărucior, când a vrut să așeze frigiderul în poziție verticală. Nu a reușit să îl așeze, iar acesta a alunecat și s-a prăbușit pe ciment. 

Ghinion curat

În impactul cu solul, ușile de la frigider s-au rupt. „Frate, de ce nu ai așteptat? Nu așteptăm și îl cărăm împreună, frate?”

Proprietarul casei, Chad Jones, a declarat: „Deși a fost vina lui, pentru că nu l-a lăsat jos și nici nu și-a așteptat colegul de muncă, avea deja o zi proastă. Nu am făcut plângere”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cel mai ghinionist curier: A scăpat frigiderul chiar înainte de livrarea la casa clientului din Ohio