Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 3 ani cade de la etajul 13 și este prinsă de un tânăr curier, în Vietnam. Momentul teribil a fost filmat de un vecin

Imagini care îți taie respirația au fost filmate la Hanoi, Vietnam. O fetiță de 3 ani a fost filmată în timp ce cade de la etajul 13 al unui bloc, fiind salvată în mod miraculos de un tânăr curier.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.03.2021, 13:20

Vezi și

Înregistrarea publicată de Vietnam News o arată pe copilă cățărată pe balustradă, pentru ca, în doar câteva secunde, să iesă cu tot corpul în afara balconului.

În tot acest timp, un vecin din blocul de vis-a-vis o filma pe micuță cu telefonul mobil. 

"Dumnezeule mare! O, Doamne!", se aude țipând o femeie.

Fetița s-a ținut cât a putut de balustradă, însă, într-un final, a căzut. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Norocul ei s-a numit Nguyen Ngoc Manh, un curier în vârstă de 31 de ani care, în momentul în care se derula scena dramatică, venise să livreze un pachet unui client care locuia în zonă.

Fetiţa a căzut de la etajul 13 chiar în brațele tânărului

Nguyen a văzut copilul cățărat pe balustrada balconului, a ieșit repede din mașină și a acționat cum a știut el mai bine, cu gândul să o salveze pe fată.

"Stăteam în mașină și așteptam să livrez niște bunuri pentru un client din clădirea opusă când am auzit un copil țipând. Imediat, am scos capul din mașină și am văzut o fetiță cățărată pe balustrada unui balcon.  

Am fugit din mașină imediat și m-am cățărat pe clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperișul înalt de doi metri, pentru a găsi poziția cea mai potrivită pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât de mult posibil ca să o pot prinde dacă ar fi căzut", a declarat Manh, potrivit The Independent.

În mod miraculos, copila a căzut de la etajul 13 chiar în brațele tânărului.

Ulterior, într-un interviu acordat VN Express, curierul a spus că totul a durat un minut. 

"Nu mi-a venit să cred că am salvat viața fetiței”, a spus Nguyen.

Imediat, tânărul a dus-o pe micuță la spital. 

În urma căzăturii, copila s-a ales cu o fractură la o mână și la un picior, însă este stabilă și în afara oricărui pericol. 

Nguyen Ngoc Manh a suferit şi el o entorsă.

Zilele trecute, mass-media turce au publicat o filmare teribilă care arată momentul în care patru copii sunt aruncaţi de mama loc pe geam, de la etajul 3, pentru a-i salva din apartamentul curprins de flăcări. 

Micuţii au fost prinşi în păturile întinse de vecini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O fetiță de 3 ani cade de la etajul 13 și este prinsă de un tânăr curier, în Vietnam. Momentul teribil a fost filmat de un vecin