Meniu
Search
x

Cel mai greu rămas bun! Un tată ucrainean a izbucnit în lacrimi la despărţirea de fiica sa, pe care a trimis-o într-o zonă sigură

În spatele războiului din Ucraina se ascund drame şi poveşti dureroase. Un video cu un tată ucrainean care îşi ia rămas bun de la fiica sa în lacrimi a devenit viral pe internet.

De Monica Palade la 25.02.2022, 13:56
Vezi și

În imaginile cu un puternic impact emoţional, părintele izbucneşte în lacrimi în timp ce soţia şi fiica sa urcă într-un autobuz pentru a ajunge într-o zonă sigură, în timp ce el rămâne să lupte pentru ţară, având în vedere ordinul că bărbaţii între 18 şi 60 de ani nu au voie să părăsească ţara.

Cel mai greu rămas bun

În timp ce îi pune căciuluiţa pe cap şi mai apoi o ia de mână, tatăl îi şopteşte ceva fetei, după care izbcuneşte în lacrimi. Copila începe şi ea să plângă în timp ce tatăl o îmbrăţisează strâns. Despărţirea sfâşietoare a făcut înconjurul internetului.

„Familiile sunt fortaţe să ia decizia dramatică de a se despărţi. Femeile şi copiii se duc în zone sigure în timp ce bărbaţii rămân în urmă ca să lupte să îşi protejeze casele”, a declarat un martor pentru The Sun.

Pe acelaşi subiect

Nu se știe exact în ce oraş a fost filmat clipul şi nici dacă imaginile postate de New York Post sunt reale sau nu.

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cel mai greu rămas bun! Un tată ucrainean a izbucnit în lacrimi la despărţirea de fiica sa, pe care a trimis-o într-o zonă sigură