Antena Meniu Search
x

Video "Mami, tati, vă iubesc". Mesajul emoţionant al unui tânăr soldat ucrainean, bombardat pe front de ruşi

Rusia a declanşat războiul împotriva Ucrainei în această dimineaţă. Agresiunea a început la scurt timp după un discurs televizat al preşedintelui Vladimir Putin.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 16:22

Vezi și

"Este teritoriul nostru", a spus președintele rus. Au fost cuvintele care au autorizat trupele ruse să efectueze o operaţiune militară specială. Armata ucraineană a anunţat că a doborât în estul ţării cinci avioane şi un elicopter ale armatei ruse care a lansat în cursul dimineţii o operaţiune militară împotriva Ucrainei. La rândul său, Ministerul rus al Apărării a anunţat că forţele armate ruse au neutralizat apărarea aeriană a Ucrainei şi au distrus infrastructura bazelor aeriene ucrainene, în cadrul operaţiunii militare lansate de Moscova.

Șapte persoane au murit în urma bombardamentelor forțelor ruse, anunță poliția ucraineană, potrivit BBC. Oficialii spun că un atac asupra unei unități militare din Podilsk, în afara Odesei, a ucis șase persoane și a rănit șapte. O persoană a murit în orașul Mariupol, au adăugat aceștia.

Un militar din armata ucraineană a realizat un scurt clip video în care a prezentat situaţia din teren. Acesta a transmis şi un mesaj emoţionat pentru familia sa: "Suntem sub bombardament intens. Mami, tati, vă iubesc", au fost cuvintele cu care tânărul militar şi-a încheiat relatarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » "Mami, tati, vă iubesc". Mesajul emoţionant al unui tânăr soldat ucrainean, bombardat pe front de ruşi