Antena Meniu Search
x

Cel mai tânăr miliardar din Africa a fost răpit. El a fost băgat cu forța într-o mașină în momentul în care se îndrepta spre o sală de sport

Mohammed Dewji, considerat cel mai tânăr miliardar din Africa şi cel mai bogat om din Tanzania, a fost răpit joi de bărbaţi înarmaţi la Dar es Salaam.

Cel mai tanar miliardar din Africa a fost rapit

Mohammed Dewji, considerat cel mai tânăr miliardar din Africa şi cel mai bogat om din Tanzania, a fost răpit joi de bărbaţi înarmaţi la Dar es Salaam.

Mohammed Dewji a fost răpit când intra în sala de sport a unui hotel din Dar es Salaam, considerată capitala economică a Tanzaniei.

Bărbatul de 43 de ani conduce grupul METL prezent în zece ţări în domeniile agriculturii, asigurărilor, transporturilor, logisticii sau agroalimentar.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit șefului poliției din Dar es Salaam, Dewji ar fi fost răpit de persoane străine, venite cu două autovehicule, și care au tras mai multe focuri în aer înainte de a-l băga cu forța într-o mașină.

Poliţia a efectuat deja arestări, a indicat acesta.

Mohammed Dewji şi-a făcut studiile la universitatea Georgetown din SUA.

În 2013, el a devenit primul tanzanian care a apărut pe coperta revistei Forbes şi în 2015 a fost declarat Persoana anului de către Forbes Africa.

Potrivit revistei, averea sa a fost evaluată la 1,54 miliarde de dolari în 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cel mai tânăr miliardar din Africa a fost răpit. El a fost băgat cu forța într-o mașină în momentul în care se îndrepta spre o sală de sport