Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin 10 morţi după ce trupele ruseşti ar fi tras asupra civililor care stăteau la coadă la pâine

Armata rusă continuă să facă victime în rândul civililor ucraineni. La Cernihiv, într-unul dintre căminele orașului, trupele ruse au tras în oamenii care stăteau la coadă pentru pâine, informează publicaţia locală Suspilne NoviniATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE, CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL!

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 14:36

Vezi și

Potrivit corespondentei locale a publicaţiei Suspilne Novini, în această dimineaţă, în jurul orei 10, când oamenii stăteau la coadă la pâine un obuz tras de forţele ruseşti a ucis cel puțin 10 civili.

În imaginile făcute publice de sursa citată se pot vedea mai multe cadavre întinse pe jos în timp ce oamenii se înghesuie să ia pâine din portbagajul unei maşini.

Soldaţii lui Putin ucid civili cu sânge rece. Momentul în care un bărbat cu mâinile ridicate este împuşcat mortal de trupele ruseşti

Canalul de televiziune german ZDF publicat marți seară un reportaj care ar arăta cum soldații ruși împușcă un civil care și-a ridicat mâinile pentru a le arăta că nu reprezintă o ameninţare.

Pe acelaşi subiect

"Putin vorbește despre o "acțiune specială" în Ucraina care nu vizează civilii. Cu toate acestea, o dronă a filmat la câțiva kilometri vest de Kiev momentul în care un civil a fost împușcat de soldați aparent ruși", scriu jurnaliştii germani.

Război Rusia - Ucraina, ziua 21

Este a 21-a zi de război în Ucraina, iar sirenele au sunat toată în mai multe orașe din ţară. În Mariupol, trupele ruse țin ostatici aproximativ 400 de medici și pacienți, spune primarul localității.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a cerut din nou aliaților occidentali să nu-i abandoneze pe ucraineni și i-a mulțumit lui Joe Biden pentru ajutorul de 13 miliarde de dolari oferit de SUA.

 În capitala asediată Kiev premierii Poloniei, Cehiei și Sloveniei au ajuns cu trenul pentru o întâlnire istorică alaturi de președintele Volodimir Zelenski, discuția celor patru prelungindu-se târziu în noapte.

Negocierile de pace nu au dat rezultate, dar vor continua şi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 10 morţi după ce trupele ruseşti ar fi tras asupra civililor care stăteau la coadă la pâine