Antena Meniu Search
x

"Cimitir de blindate" în Rusia, în apropiere de graniţa cu Ucraina. Descoperirea a fost făcută de dronele ucrainene

Zeci de vehicule militare și tancuri avariate sau scoase din uz au fost filmate de drone pe teritoriul Rusiei, în apropiere de granița ucraineană. Vehiculele ar fi fost depozitate acolo după ce au fost avariate în luptele din Ucraina. 

de Cristina Dimulescu

la 23.04.2022, 13:46

"Cimitir de tancuri" descoperit din dronele ucrainene pe teritoriul Rusiei
"Cimitir de tancuri" descoperit din dronele ucrainene pe teritoriul Rusiei - Twitter via TheSun

Cimitirul de tancuri ruseşti a fost găsit la zece mile în interiorul Rusiei, lucru care demonstrează pierderile uriaşe suferite de armata lui Putin. 

Zboruri de recunoaștere cu drona deasupra teritoriului Rusiei sunt gestionate zilnic de către o unitate de contrainformații ucraineană cu sediul într-un buncăr secret din apropierea graniței, scrie The Sun.

Ucrainenii ar fi reușit, cu drone Lelelka, să filmeze din aer zeci de vehicule militare și echipamente armate distruse sau grav avariate ce au fost depozitate într-un „cimitir” din apropiere de Golovchino. Vorbim de un număr de 57 de echipamente militare individuale, dintre care cel puţin 17 tancuri de luptă.

Imaginile din satelit au confirmat că nu existau tancuri pe amplasamentul din satul Golovchino când Putin și-a declanșat invazia pe 24 februarie și doar câteva vehicule pe 17 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Cimitir de blindate" în Rusia, în apropiere de graniţa cu Ucraina. Descoperirea a fost făcută de dronele ucrainene