Antena Meniu Search
x

Foto Cinci copii arestaţi, după ce un băiat de 13 ani a fost înjunghiat mortal, în Marea Britanie

Un băiat de 13 ani a fost găsit fără viaţă, înjunghiat mortal, duminică după-amiază în Emmer Green. Poliţia a arestat patru băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 13-14 ani, sub suspiciunea de conspiraţie la crimă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.01.2021, 12:26

Criminalişti
Cinci copii arestaţi, după ce un băiat de 13 ani a fost înjunghiat mortal, în Marea Britanie - Profimedia
  • Băiatul a fost declarat mort la fața locului.
  • Cei 5 copii sunt suspectaţi pentru conspiraţie la crimă.

Dramă cumplită pentru o familie după ce fiul lor de doar 13 ani a fost găsit fără viaţă, înjunghiat. O anchetă a fost deschisă duminică după incidentul șocant din Emmer Green, Reading.

Poliția a fost chemată chiar înainte de ora 16, fiind raportată o altercaţie sfârşită prin înjunghiere pe un câmp, în zona Emmer Green din oraș.

Patru băieţi şi o fată au fost arestaţi

Băiatul a fost declarat mort la fața locului, rudele i-au fost informate, însă, potrivit poliţiei locale, nu a avut loc nicio identificare oficială.

Patru băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, au fost arestați sub suspiciunea de conspirație pentru crimă, a declarat poliția din Valea Tamisei.

Detectivii au descris presupusa crimă drept șocantă și au îndemnat orice martor să iasă în faţă, orice informaţie privind cauza incidentului fiind extrem de importantă îns tabilirea circumstanţelor care au dus la săvârşirea crimei.

„Rămâne o anchetă deschisă, fiind demarate investigaţii, locul crimei va fi păzit. Am arestat cinci tineri în legătură cu tragicul incident, dar aș îndemna pe oricine are informații despre ceea ce s-a întâmplat să ia legătura cu poliția din Valea Tamisei. Va exista o prezență polițienească considerabilă în zona St Barnabus Road și Gravel Hill timp şi vom continua să păzim scena crimei. Va exista o prezență polițienească foarte considerabilă în zona St Barnabus Road și Gravel Hill timp de câteva zile și avem la dispoziție o supraveghere de scenă foarte mare. Aș face apel la oricine a fost în Gravel Hill în această după-amiază și crede că a asistat şi care ar putea ajuta la anchetă pentru a lua legătura cu poliția, dacă nu a făcut-o deja” a declarat ofiţerul principal de anchetă, detectivul Kevin Brown.

Polițiștii spun că sunt, de asemenea, potrivit Mirror, dornici să vorbească cu oricine care are imagini de pe camerele de supraveghere din zonă ori cei care au camere de filmat ataşate în bordul maşinii care ar putea oferi mai multe informații despre incident.

„Bineînțeles, acest incident va provoca îngrijorări imense în comunitatea locală și înțeleg pe deplin aceste preocupări. Aș dori să asigur comunitatea că ne vom ocupa de anchetă şi vom stabili cine se face vinovat de acest incident. Dacă aveți nelămuriri sau informații, vă rugăm să nu ezitați să vorbiți cu unul dintre poliţiştii aflaţi pe teren." a mai adăugat comandantul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cinci copii arestaţi, după ce un băiat de 13 ani a fost înjunghiat mortal, în Marea Britanie